Tu cum iti alegi lenjeria de pat?

Tu cum iti alegi lenjeria de pat?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi o lenjerie pentru pat, trebuie sa tii cont de cateva aspecte foarte importante, pentru a nu regreta mai apoi faptul ca ai ales o lenjerie de pat total nepotrivita.

De exemplu, in primul rand trebuie sa tii cont de dimensiunea patului. Poti avea un pat de o singura persoana sau poti avea patul de doua persoane, asa ca trebuie sa tii cont neaparat de acest detaliu.

Apoi, paturile pentru doua persoane pot avea dimensiuni diferite, asa ca trebuie sa tii cont si de acest aspect pentru a face cea mai buna alegere.

Odata ce cunosti deja dimensiunile pentru pat, cu siguranta trebuie sa cunosti si materialele din care se pot confectiona lenjerii pentru pat.

Ei bine, iti poti indrepta atentia spre lenjerii de pat care sa fie confectionate din materiale sintetice. Acestea au cele mai atractive preturi, insa calitatea lor lasa de dorit. De ce? Pentru ca aceste materiale nu lasa pielea deloc sa respire, iar astfel in timpul somnului vei transpira foarte tare, iar din acest motiv te vei putea raci chiar, pe timpul sezonului rece.

Tot in ceea ce priveste materialul, vei putea sa iti indrepti atentia spre o lenjerie de pat care sa fie confectionata din materiale naturale, precum bumbacul (care poate sa fie de diferite tipuri, si anume bumbac satinat, bumbac organic, bumbac egiptean), dar vei putea gasi si lenjerii de pat care sa fie confectionate din matase sau din in.

Referitor la material, trebuie mentionat faptul ca pe timpu sezonului cald ai putea sa iti indrepti atentia spre o lenjerie de pat din in, dat fiind faptul ca inul este un material destul de racoros, insa nici lenjeriile de pat din bumbac nu reprezinta o alegere gresita.

Pe timpul sezonului rece, ai putea sa iti indrepti atentia spre o lenjerie pufoasa cocolino, o lenjerie care cu siguranta iti va tine cald.

Tot in ceea ce priveste materialul din care este confectionata lenjeria, vei putea sa iti indrepti atentia spre o lenjerie confectionata dintr-o combinatie de materiale naturale + materiale sintetice. O asemenea lenjerie ar fi de preferat in defavoarea uneia confectionate in totalitate din materiale sintetice, insa nu este nici pe departe la fel de buna din punct de vedere al calitatii precum una confectionata din materiale naturale 100%.

Odata ce vei stabili si materialul din care sa iti alegi lenjeria, cu siguranta urmatorul pas va fi acela de a te orienta spre un model de lenjerie de pat care sa ti se potriveasca.

Vei putea alege modelul in functie de preferinte, insa va fi indicat sa te orientezi spre o culoare care sa se asorteze perfect cu toate elementele decorative din dormitor.

In cazul in care iti doresti o lenjerie de pat mai speciala si mai interesanta, cu siguranta poti sa iti indrepti atentia chiar si spre o lenjerie de pat 3d, care insa va fi ceva mai costisitoare decat lenjeriile de pat simple, insa cu siguranta o lenjerie de pat 3d va iesi in evidenta.

0 Shares
You May Also Like