Stiti cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone X?

Stiti cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone X?

0 Shares
0
0
0

iPhone X vine cu o baterie de 2716 mAh, care dureaza in medie aproximativ noua ore. In timp ce unii utilizatori se bucura in continuare de o durata de viata buna a bateriei, altii s-au plans de descarcarea rapida a bateriei, si s-au gandit deja sa isi duca dispozitivele in service pentru o eventuala inlocuire baterie iPhone.

In cazul in care detineti un asemenea model de la Apple, iar dispozitivul se descarca foarte rpede, trebuie sa stiti ca acest lucru depinde si de modul in care utilizati telefonul. Aplicatii mari, jocuri cu o grafica avansata, anumite setari ale telefonului sau unele bug-uri pot fi de asemenea, cauza unei descarcari bruste a bateriei. Iata un ghid detaliat despre solutionarea problemelor de viata a bateriei iPhone X:

Accesati Setari> Baterie

Apple va permite sa vedeti consumul de resurse al aplicatiilor pentru saptamana trecuta si ultimele 24 de ore. Vor fi cateva aplicatii care vor consuma mai multe resurse, cum ar fi Facebook sau Photo Gallery. Amintiti-va ca sunt aplicatii uriase si vor consuma mai multa baterie decat celelalte.

Dar daca gasiti mai multe aplicatii care va descarca telefonul, atunci dezinstalati-le si obtineti unele diferite, dar care ofera aceleasi servicii. Daca va place foarte mult aplicatia, puteti pur si simplu sa descarcati aplicatia, astfel incat datele si setarile sa ramana intacte atunci cand o reinstalati. Iata cum se face acest lucru:

  • Accesati Setari> General> Stocare iPhone> atingeti aplicatia pe care doriti sa o descarcati> Descarcati aplicatia> Confirmati.

Acum, cand reinstalati aplicatia, toate datele si setarile aplicatiei vor fi automat restabilite.

Mod economisire baterie

Cand functia Mod de consum redus este activata, multe functii de pe telefonul dvs. sunt dezactivate automat. Cateva exemple sunt: ​​preluarea prin posta, actualizarea aplicatiei de fundal, Hei Siri, efecte vizuale, descarcari automate etc.

Puteti utiliza acest mod in perioade de urgenta atunci cand nu sunteti in jurul unui punct de alimentare si aveti nevoie de smartphone-ul dvs. pornit. Urmati instructiunile de mai jos pentru a activa modul de consum redus:

  • Accesati Setari> Baterie> Mod de alimentare inferioara si porniti-l.

Serviciile de locatie ar trebui utilizate atunci cand este necesar

Un alt mod de a aborda problemele de viata ale bateriei iPhone X este sa mentineti serviciile de locatie oprite atunci cand nu este necesar.

Urmarirea continua a locatiei pune o presiune imensa asupra procesorului si consuma multa energie. Multi utilizatori isi vor gasi, de asemenea, dispozitivul incalzit. Cel mai bine este sa pastrati acest serviciu atunci cand nu il utilizati. Iata ce trebuie sa faceti:

  • Accesati Setari> Confidentialitate> Servicii de locatie si opriti-l.

Incercati un Hard Reboot

Acesta este un truc care a functionat pentru multi si poate functiona si pentru dvs. Un hard reboot poate ajuta la rezolvarea problemelor de viata a bateriei iPhone X. Iata ce trebuie sa faceti:

Apasati si eliberati butonul Volume Up, apoi faceti acelasi lucru cu butonul Volume Down. Apoi apasati si mentineti apasat butonul lateral pana apare logo-ul Apple. IPhone-ul dvs. X va reporni in cateva secunde.

Evitati utilizarea de tapet dinamic

Imagini de fundal animate sunt fermecatoare si arata frumoase, dar consuma multa durata de viata a bateriei. Imagini de fundal statice arata la fel de frumoase si nu provoaca un consum excesiv de baterie. Exista o colectie mare de imagini de fundal statice frumoase pe iPhone X, asa ca puteti utiliza o imagine care va place.

Urmati asadar aceste trucuri pentru a va ajuta dispozitivul iPhone X sa ramana mai mult timp incarcat. In caz contrar, probabil va fi necesara o inlocuire baterie iPhone.

0 Shares
You May Also Like