De ce este Vanessa Youness Amal un exemplu pentru toata lumea?

De ce este Vanessa Youness Amal un exemplu pentru toata lumea?

0 Shares
0
0
0

Doctorul Vanessa Youness este medic medic specializat in chirurgie reconstructiva post-traumatica, si cu siguranta este un exemplu pentru toata lumea. Va invitam sa cititi acest articol pana la final pentru a descoperi o impresionanta poveste de viata, si o lupta cu o boala despre care se stia ca nu are leac.

In timpul specializarii pentru meseria de chirurg, Vanessa Youness Amal a fost diagnosticata cu o boala care pe multi i-ar fi daramat psihic, si anume scleroza in placi (scleroza multipla).

Scleroza multipla (SM) este o boala cronica care implica sistemul nervos central (SNC). Sistemul imunitar ataca mielina, care este stratul protector din jurul fibrelor nervoase. Aceasta boala provoaca inflamatii si tesuturi cicatrice sau leziuni. Acest lucru poate face dificil pentru creierul uman sa trimita semnale catre restul corpului.

Persoanele cu SM prezinta o gama larga de simptome. Datorita naturii bolii, simptomele pot varia foarte mult de la o persoana la alta. De asemenea, se pot schimba in severitate de la an la an, de la luna la luna si chiar de la zi la zi. Doua dintre cele mai frecvente simptome ale acestei boli sunt oboseala si dificultatile de mers.

Deci, se poate vedea foarte clar faptul ca Vanessa Youness Amal a fost diagnosticata inca de la o varsta frageda cu o boala cumplita, despre care medicina alopata sustine ca nu are leac. Va puteti da seama ca primirea unui asemenea diagnostic, pentru multe persoane ar fi ca si cum li s-ar prabusi cerul in cap.

Vanessa Youness Amal, a luptat insa pentru viata si sanatatea sa, si ajutata fiind de catre profesorul Stefan Stangaciu, presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, si avand parte de protocolului sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, a reusit ceea ce nimeni nu credea ca este posibil, si anume sa invinga scleroza in placi.

Alte persoane aflate in aceasta situatie, dupa ce tocmai au reusit sa invinga o asemenea boala ar fi ales sa se bucure de viata, si-ar fi facut diferite planuri, etc. Ei bine, si Vanessa Youness Amal a avut planuri si chiar le-a pus in aplicare, prin prin Fundatia YOUness si Clinica YOUness, lansata in anul 2016.

La clinica YOUness, pacientii pot avea parte de diferite tratamente precum: inhalatii cu produse apicole, ionic detox (o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare), masaje terapeutice cu miere, nebulizari, presopunctura, reflexoterapie, psihoterapie.

Totodata, si alte tratamente sunt disponibile pentru pacienti, iar cateva exemple veti descoperi in continuare: aromoterapia, cromoterapia, gimnastica medicinala, decalcifierea glandei pineale, apiterapia, terapia cu venin de albine, fitoterapia, acupunctura, cure profunde de detoxifiere, dietoterapia (alimentatie exclusiv vegetariana, fara gluten si fara zahar), etc.

Totodata, Vanessa Youness Amal a lansat si o carte, (Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie), destinata bolnavilor de scleroza multipla si alte afectiuni, care ii invata cum se pot vindeca. In aceasta carte salvatoare, cititorii pot descoperi povestea de viata a acestei doctorite, care a invins scleroza multipla, si care prin tot ceea ce a facut mai apoi, poate fi considerata un exemplu pentru toata lumea.

0 Shares
You May Also Like