Sfaturi pentru alegerea masinii de spalat potrivite

0 Shares
0
0
0

Pentru cei mai multi stabilirea unui buget pentru a putea cumpara o masina de spalat pare pasul cel mai dificil. In realitate acesta este doar inceputul unui proces laborios, care atrage dupa sine responsabilitate si atentie sporita. Este vorba despre un produs electrocasnic ce va fi utilizat destul de frecvent, deci este imperios necesar sa ofere randament sporit si mai ales o utilizare de durata.

Fiind vorba de o investitie ceva mai mare decat cele obisnuite, orientarea dupa anumite criterii este necesara. Sunt aspecte pe care foarte multi nici nu le au in vedere, iar acest lucru se reflecta apoi in rezultatele de care beneficiaza.

Care sunt aspectele de care trebuie sa se tina cont in alegerea masinii de spalat?

Consumul de energie

Foarte important in ceea ce priveste masina de spalat este acest aspect. Pentru a putea cumpara o masina la un pret rentabil, dar care sa nu implice apoi costuri de consum uriase, alegerea unui model cu un consum redus este necesar. Sunt produse care s-au centrat indeosebi pe acest aspect, iar sumele de platit nu sunt paguboase.

Consumul de energie este o caracteristica de care trebuie tinut cont pentru a nu risca alegerea unei clase deficitare, cu consecinte asupra consumului de electricitate. Indiferent ca optezi pentru o masina de spalat LG sau orice alt nume de pe piata, analizeaza clasificarea de eficienta energetica pe care produsele o includ si alege intelept.

Spre exemplu, cele categorisite cu A+++ reflecta un consum deosebit de scazut, deci preturi mult mai mici la factura. In categoria A++ se incadreaza masinile de spalat ce pot fi achizitionate de obicei la un pret mai scazut, care prezinta de asemenea o performanta destul de ridicata in ceea ce priveste consumul de energie.

Capacitatea cuvei

Trebuie aleasa masina de spalat si in functie de cantitatea aproximativa a rufelor. In cadrul familiilor mari mai ales, o masina de spalat cu o cuva incapatoare este necesara pentru a nu fi nevoie de spalari multiple si un consum mult mai mare de resurse – nu ar fi rentabil. Limita disponibila pe piata in prezent este de 9 kg, o cantitate destul de avantajoasa pentru familiile cu multi membri.

Functii suplimentare

Pe langa ceea ce face propriu zis o masina sunt si modele care vin insotite de diverse functii, ce fac utilizarea si munca gospodinelor mai usoara. Asadar, poti opta pentru un model care cantareste automat volumul de rufe, pentru a nu suprasolicita masina cu o cantitate prea mare – de obicei hainele nu sunt curatate corespunzator in astfel de situatii.

Indiferent va este vorba despre o utilizare frecventa sau periodica, este de preferat ca masina de spalat LG, Samsung sau spre orice brand te orientezi sa prezinte un excelent raport intre pret si calitate. Asadar,  identificarea unui magazin care ofera preturi accesibile si corecte este necesara, in conditiile in care prea putini sunt dispusi sa cheltuie nejustificabil o avere in acest sens. Demax.ro este un astfel de loc, in care gasesti produse de o calitate inalta, la preturi avantajoase.

0 Shares
You May Also Like