Nunta este un moment unic

0 Shares
0
0
0

Saptamana trecuta am fost la nunta unei foste colege de liceu. A fost o experienta deosebita, un adevarat party dedicat iubirii. M-am bucurat pentru ea si pentru sotul sau, chiar sunt potriviti si se vede din priviri cat de mult se doresc.

Este special un astfel de eveniment, cata vreme la mijloc exista sentimente curate din partea ambilor parteneri. Pe parcursul timpului, mi-au ajuns la urechi o serie de povesti de viata, unele mai frumoase, altele mai putin reusite. Cred ca fiecare dintre noi are granite unice de trecut si lectii private din care se mai intampla sa iesim si sifonati.

Dragostea se face nu se vorbeste si nu se scrie, dragostea inseamna o buna cunoastere a propriei persoane si de-abia apoi o cautare responsabila si constienta.

La nunta aceasta de care scriam la inceput, toti invitatii s-au bucurat de cabina foto nunta. Au fost realizate poze inedite in care zambete fericite cu siguranta au sa lumineze albume in cel mai scurt timp. Fotografiile sunt fantastice, reprezinta un soi de ancora peste timp, ne spun sa nu uitam ce am trait, sa construim mai frumos ceea ce urmeaza.

Pe lumea asta putem evolua doar impreuna, crescand vise sau copii, fara teama si fara frustrari. Fiecare dimineata poate sa devina cea mai frumoasa alaturi de persoana pe care o iubesti si care te iubeste, in ciuda faptului ca diminetile pot fi uneori prea tinere.

Prietena mea si-a cunoscut actualul sot intr-o calatorie. A vrut sa iasa din cotidian, astfel incat si-a luat o vacanta de cateva zile in Austria. Intamplator, intr-o seara cineva, culmea tot din Brasov, a intrat in vorba cu ea.

Oamenii care sunt facuti sa se intalneasca, se vor intalni, am tras impreuna concluzia. Povestile de dragoste se construiesc in afara zonei de confort, fara frica, aratand cu adevarat cine suntem. Iar nunta este evenimentul care uneste in mod inedit destinele a doi oameni.

Si tu si eu ne dorim intelegere si caldura, pasiune si sprijin moral. Suntem la fel, este nevoie doar sa avem curajul sa recunoastem si sa ne recunoastem adevaratele nevoi si dorinte.

0 Shares
You May Also Like