monitor-lcd-philips-192e1sb-wide
monitor-lcd-philips-192e1sb-wide

Monitor LCD Philips 192E1SB, 18.5” Wide

0 Shares
0
0
0

monitor-lcd-philips-192e1sb-wide

Beneficiati de o imagine superioara cu acest afisaj HD compatibil Vista!
Cu intrari VGA, format automat, SmartContrast si finisaj lucios, modelul 192E1 este o alegere excelenta
pentru toate nevoile dvs.

Calitate excelenta a imaginii
• Poate afisa semnal standard si HD
• Afisare 16:9 pentru o experientă optima a jocurilor si filmelor in format panoramic
• Timp de raspuns rapid, de 5 ms
• SmartContrast 25000:1 pentru detalii negre bogate

Design care completeaza orice interior
• Finisaj lucios pentru a va imbogati decorul
• Amprentă mica, pentru a se integra oriunde

Design ecologic
• Energy Star pentru eficienta energetica si consum redus
• Materialele ecologice intrunesc majoritatea standardelor internaţionale importante

Comoditate sporita
• Control al formatului Auto Picture cu comutare in format panoramic si 4:3


Monitor de inalta definitie
Un monitor de inalta definitie este un dispozitiv de afisare proiectat sa furnizeze calitatea exceptionala a imaginilor de inalta definitie, fiind pregatit pentru surse HD, precum set top box-uri HD. Un monitor HD ofera o calitate a imaginii superioara celei obtinute prin scanare progresiva, conformându-se unor standarde riguroase pentru ecranele HD care afiseaza imagini de inalta calitate si de mare rezolutie printr-o conexiune universala fie pentru semnale analogice VGA, fie pentru semnale digitale DVI necomprimate si care accepta HDCP. Acesta afiseaza semnale 720p (1280x720p la 50 si 60 Hz progresiv) si 1080i (1920x1080i la 50 si 60 Hz interpolat).

Raport de aspect panoramic 16:09
Raportul de aspect se refera la latimea imaginii video in comparatie cu inaltimea acesteia. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universala pâna la cea de inalta definitie si pentru televiziunea digitala europeana. Un raport de aspect original de 16:9 ofera o afisare excelenta a jocurilor si clipurilor video, fara bare in partea superioara sau inferioara a imaginii si fara pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.

Timp de raspuns la pornire/oprire: 5 ms
Timpul de raspuns la pornire-oprire este perioada necesara pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activa (neagra) la cea inactiva (alba) si inapoi la cea activa (neagra). Aceasta este masurata in milisecunde. Mai repede inseamna mai bine: Un timp de raspuns mai scurt inseamna tranzitii mai rapide si, in consecinta, mai putine artefacte de imagine vizibile la afisarea tranzitiilor de text si imagini. Timpul de raspuns la aprindere-stingere este o caracteristica foarte importanta pentru afisarea continutului profesional precum documente, grafice si fotografii.

Raport SmartContrast 25000:1
Va doriti ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast si cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansata Philips, combinata cu tehnologia unica extrema de iluminare reglabila din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creste contrastul cu un nivel superior de negru si randarea exacta a umbrelor si a culorilor intunecate. Imaginile oferite sunt stralucitoare, realiste, cu un contrast inalt si culori vibrante.

Energy Star
Produsele electrice de uz casnic certificate Energy Star sunt proiectate pentru a utiliza mai putina energie – economisind bani si reducând poluarea mediului ambiant. Produsele care respecta standardul Energy Star consuma mai putin de 1 W in modul standby. Ca partener Energy Star, Philips dezvolta produse care respecta criteriile Energy Star pentru eficienta consumului de energie. Consumul redus de energie in modul standby este obtinut ca urmare a conceptiei inovatoare a circuitului de standby si a selectiei riguroase a componentelor, fabricate din materiale cu eficienta electrica ridicata.

Control al formatului Auto Picture
Controlul formatului Auto Picture de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/latime de 4:3 la modul ecran lat si invers pentru a potrivi raportul lungime/latime al afisajului cu continutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fara a derula sau pentru a vizualiza fisiere media pe ecran lat in modul ecran lat si continut fara distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afisarea in modul original.
Il gasiti acum la doar 439 ron (TVA Inclus) In rate: 13,71 RON / luna (cu TVA) Cumpara acum-cel mai bun pret!

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza un touchscreen

Honor View 10

Ce este Honor View 10?   Daca ati cautat un nou telefon care sa nu va goleasca contul…