pda-htc-touch-hd
pda-htc-touch-hd

Telefon PDA HTC Touch HD 2

0 Shares
0
0
0
pda-htc-touch-hdHTC Touch HD a fost foarte apreciat la vremea lui. Nu a avut succesul lui Touch Diamond sau al lui Magic, in principal pentru ca este scump. Dar a reusit sa devina “obiectul dorintei” multor pasionati de telefoane. HTC i-a lansat acum urmasul, Touch HD2, care impresioneaza si mai mult. HTC Touch HD2 are specificatii foarte generoase si este un telefon performant.

Touch HD2 impresioneaza cu touchscreen-ul capacitiv de 4,3 inch, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Procesorul are 1 GHz, fiind cunoscutul Snapdragon, folosit si de Toshiba TG01. Memoria RAM este de 448 MB, iar memoria ROM de 512 MB. Stocarea datelor o vei face pe cardul microSD.

Sistemul de operare al lui Touch HD2 este Windows Mobile 6.5. Desi nu se poate spune ca este un sistem de operare revolutionar, vine cu cateva noutati interesante, mai ales in ceea ce priveste optimizarea pentru ecranele tactile. Interfata de utilizare este noul Sense, prezentat prima data pe Hero. Nu arata chiar la fel, dar seamana destul de bine. Noua interfata vine cu cateva noutati in ceea ce priveste retelele sociale, oferind o integrare buna cu Facebook, Twitter si YouTube.

Dimensiunile telefonului sunt bune, daca tinem cont cat de performant este. Are 120,5 mm lungime, 67 mm latime si o grosime de doar 11 mm. Nici greutatea nu este exagerat de mare, 157 de grame.

Asa cum era de asteptat, conectivitatea la Internet este excelenta. Telefonul are WiFi si HSPA (7,2 Mbps download si 2 Mbps upload). Conform HTC, telefonul poate functiona si ca router WiFi, adica vei putea partaja conexiunea HSPA cu alte dispozitive WiFi din casa.

Bateria Li-Ion are 1.230 mAh. La cat de multe stie sa faca telefonul, as fi preferat ceva de minim 1.500 mAh. HTC a facut insa un compromis pentru a reusi sa scoata un telefon subtire si usor. Producatorul afirma ca bateria ar trebui sa tina pana la 320 de minute de convorbiri in 3G si 380 de minute in 2G, precum si pana la 390 de ore de standby in 3G si 490 in 2G. De asemenea, ar trebui ca bateria sa reziste pana la 8 ore de playback video si pana la 12 ore de playback audio. Sunt convins ca daca vei folosi intens telefonul va avea nevoie de o incarcare zilnica.

Camera foto are 5 megapixeli, autofocus si flash dual-LED. Telefonul are si jack audio de 3,5 mm, deci iti vei putea conecta propriile casti. Touch HD2 are si radio FM. Nu lipsesc GPS-ul si busola digitala.

Pretul variaza intre 500 si 650 de euro, in functie de tara. Destul de mult, insa este pe masura performantei telefonului.

HTC HD2 are un display capacitiv-touchscreen de 4.3 inch, cel mai mare din gama pana acum si are o camera foto de 5 Megapixeli cu Autofocus si dual LED Flash.
HTC HD2 mai are ceva nou – memorie RAM de 448 MB, si functie de router wireless, adica vei putea partaja conexiunea HSPA cu alte dispozitive.
HTC Touch HD 2 este urmasul lui HTC Touch HD care a fost lansat in 2008, diferenta majora intre cele doua este noul sistem de operare Microsoft Windows Mobile 6.5 si display-ul de 4.3 cu rezolutia nativa 400 x 800 pixeli.
Pachetul standard cuprinde: incarcator 220V, cablu USB date, casti stereo, baterie, husa pouch panza, manual de utilizare, cd instalare Windows Mobile 6.5, stylus.

Pret: 2.349,00 RON (cu TVA) sau in Rate :73,35 RON / luna (cu TVA) Cumpara aici- Cel mai bun pret din Romania!


0 Shares
You May Also Like