La ce este util liftingul facial?

0 Shares
0
0
0

Toate femeile isi doresc sa aiba un corp frumos si un chip perfect, insa din pacate nu toate doamnele sau domnisoarele se pot mandri cu faptul ca arata perfect.

Exista de exemplu femei care au un corp perfect insa care nu sunt multumite de chipul lor care pare foarte imbatranit, insa o interventie de genul lifting facial le poate fi de mare ajutor pentru a avea un chipa mai tanar, mai frumos si mai plin de viata.

Procedura face-lift sau lifting facial dupa cum o cunosc anumite femei, reprezinta una din cele mai eficiente terapii de improspatare si intinerire a fetei in prezent. S-au dezvoltat in ultimul timp o multimede tehnici care permit intinderea pielii fetei si gatului, tehnici care ofera fermitate pielii si musculaturii si tehnici care inlatura excesul de piele.

Scopul pe care il are liftingul facial este de a ajuta pacientul sa aiba o forma a fetei armonioasa si intinerita cu un minim de efort. Aceasta interventie se poate efectua singura sau se poate combina perfect cu diferite alte proceduri, iar aici putem da drept exemplu liftingul de spranceana sau modelarea pleoapelor.

Candidatul ideal pentru o astfel de procedura poate fi orice persoana care prezinta semne vizibile de imbatranire, atarnarea pielii in zona fetei, si care are o structura osoasa sanatoasa si cu o oarecare elasticitate a pielii.

Majoritatea persoanelor care opteaza pentru lifting facial au varste cuprinse intre 40 si 70 de ani, insa si persoane care deja au depasit aceasta varsta opteaza pentru o asemenea interventie. Operatia de flifting facial se poate realiza o data in viata sau se poate repeta dupa aproximativ 10- 15 ani, in functie de preferintele fiecaruia.

Referitor la modul in care se desfasoara interventia, de precizat este faptul ca desi s-au dezvoltat mai multe tehnici operatorii, procesul de desfasurare este acelasi. In anumite situatii, operatia poate fi efectuata in anestezie locala.

Alternativele ar putea sa fie sedarea intravenoasa si anestezia generala, iar ambele tipuri de anestezii sunt efectuate de catre personal specializat. Tensiunea arteriala este monitorizata si reglata pentru a fi in parametrii optimi. Persoanele care se vor trezi dupa o astfel de operatie se vor simti bine in pielea lor, relaxate si nu vor simti durere.

Interventia chirurgicala incepe printr-o incizie deasupra insertiei parului in zona tamplelor si se extinde cu atentie inspre zona frontala si in spatele urechilor in asa fel incat cicatricile sa fie ascunse. De la caz la caz, traiectul liniilor de incizie poate fi diferit.

Exista o multime de cazuri in care taieturile sunt minime. Pentru liftingul din zona gatului de exemplu se poate opta pentru o mica incizie sub barbie. Medicul chirurg separa pielea de grasimea si musculatura subjacenta, dupa care intareste tesuturile si indeparteaza excesul de piele si grasime.

Pielea este reasezata frumos, in timp ce straturile sunt fixate din nou iar linia de incizie este inchisa cu atentie. In anumite situatii, se pune un tub mic timp de 24 de ore in spatele urechii pentru a preveni acumularea de sange.

Dupa operatie, va fi nevoie de o zi de spitalizare, iar apoi la cateva zile se poate aplica machiajul. Dupa aproximativ o saptamana, o saptamana si doua – trei zile, pacientii se pot intoarce la munca.

0 Shares
You May Also Like