iPhone_6_Plus__design
iPhone 6 Plus – design

iPhone 6 Plus – design

0 Shares
0
0
0

iPhone_6_Plus__designCei care detin telefoane Apple sunt constienti de importanta display-ului pentru un astfel de telefon. De aceea, in cazul in care intampinam probleme cu display-ul telefonului nostru, cea mai buna solutie este sa ne adresam unui service gsm specializat in procesul de inlocuire display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre specialistii de la Servicegsm.ro, unul dintre cele mai bune service-uri gsm din Bucuresti.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre design-ul noului iPhone 6 Plus.

Nu putem ascunde faptul ca iPhone 6 Plus este un telefon mare, insa, la urma urmei, acest lucru este ceea ce individualizeaza acest dispozitiv. Daca suntem in cautare unui upgrade de la iPhone-ul de 4 inci sau chiar de la cel de 3.5 inci, este mai mult decat sigur ca iPhone 6 Plus sa fie pe masura asteptarilor.

Chiar si cei care sunt obisnuiti cu dispozitivele Android de 5 inci nu vor putea trece cu vederea latimea, respectiv inaltimea considerabila a primei phablet produsa de Apple. iPhone 6 Plus masoara 158.1 mm x 77.8 mm x 7.1 mm si are o greutate de 172 g.

Pentru a plasa iPhone 6 Plus intr-o anumita perspectiva, putem spune ca acesta este mai mare, mai greu si mai inalt decat LG G3 si OnePlus One, amandoua suportand, de asemenea, display-uri de 5.5 inci. Diferenta de greutate este mai mult decat evidenta – iPhone 6 Plus prezinta un corp metalic premium, in timp ce celelalte doua telefonae au finisaje din plastic si, sa fim corecti, acestea nu au aceeasi senzatie la atingere precum iPhone 6 Plus.

Lucrurile incep sa se diferentieze putin in privinta latimii si inaltimii, aspecte ce pot fi considerate punctele forte ale iPhone 6 Plus. iPhone a fost, de-a lungul vremii, smartphone-ul pe care ne puteam baza ca se potriveste perfect in palma si in buzunarul unor jeansi mai stramti.

La doar 7.1 mm grosime, iPhone 6 Plus este aproape imposibil de subtire, facand dispozitivul foarte usor de introdus in buzunar. Cu toate acestea, dimensiunea destul de mare il face sa fie destul de greu de manevrat cu o singura mana.

iPhone 6 Plus reprezinta un telefon foarte atractiv. Daca il vom alinia in randul competitorilor vom observa ca acesta este, de departe, cea mai aratoasa phablet disponibila in momentul de fata. iPhone 6 Plus vine cu trei optiuni de culoare: auriu, argintiu si gri spatial, culori ce fac din acest dispozitiv unul destul de placut la aspect si atingere.

Nu exista niciun fel de indoiala ca iPhone 6 Plus reprezinta un dispozitiv premium, acesta debordand de clasa si stil, ceea ce ar si trebui tinand cont de pretul destul de mare al acestuia. Partea metalica din spate este plata si neteda, ceea ce nu este tocmai un avantaj intrucat nu ofera dispozitivului o foarte buna aderenta. Tastele pentru volum raman in partea stanga a dispozitivului, in timp ce butonul de pornire a fost mutat din pozitia lui traditionala (din partea de sus) undeva pe lateral.

Pentru mai multe detalii cu privire la inlocuirea display-urilor iPhone accesati www.servicegsm.ro.

0 Shares
You May Also Like