Informatii utile despre vanzarea si tranzactionarea bitcoin

0 Shares
0
0
0

Bitcoin este o criptomoneda creata in 2009 e o persoana necunoscuta care utilizeaza alias Satoshi Nakamoto. Pietele de piata numite „schimburi bitcoin” le permit oamenilor sa cumpere sau sa vanda bitcoins folosind diferite monede, iar aici important de mentionat este faptul ca tranzactiile se fac fara oameni de mijloc – adica fara banci.

Se poate folosi de exemplu bitcoin pentru a rezerva hoteluri pe Expedia, pentru a cumpara mobila pe Overstock si pentru a cumpara jocuri Xbox. Dar, foarte multa lume isi doreste sa afle cele mai noi noutati tranzactii bitcoin, pentru ca isi doresc sa cumpere bitcoin la preturi super atractive, pentru ca mai apoi sa vanda bitcoin la preturi mai mari, si sa obtina profit.

De ce bitcoin?

Bitcoins-urile pot fi folosite pentru a cumpara marfuri in mod anonim. In plus, platile internationale sunt usoare si ieftine, deoarece bitcoin-urile nu sunt legate de nicio tara sau sunt supuse reglementarilor. Intreprinderile mici pot sa le placa, deoarece nu exista taxe cu cardul de credit. Unii oameni cumpara bitcoins ca investitie, sperand ca vor creste in valoare.

Ei bine, oamenii care detin bitcoin si care isi doresc sa vanda aceste monede deosebit de valoroase, cu siguranta isi au o multime de curiozitati si isi doresc sa afle cele mai noi noutati tranzactii bitcoin. Tocmai de aceea, vom raspunde unor intrebari legate despre aceste tranzactionari, mai exact despre vanzarea bitcoin.

Cum pot vinde bitcoin in numerar?

Puteti vinde bitcoin in numerar folosind un bancomat bitcoin care va permite sa schimbati BTC pentru o retragere de numerar in USD. In mod alternativ, ati putea aranja sa va vindeti bitcoinul printr-o piata peer-to-peer care accepta numerar ca optiune de plata, fie intalnind pe cineva in persoana pentru a accepta plata, fie rugandu-i sa trimita un transfer de numerar printr-un serviciu de plata precum Western Union.

Cum imi pot cheltui criptomoneda cu un card de debit bitcoin?

Cardurile de debit Bitcoin sunt legate de soldul dvs. de criptomoneda. Acestea va permit sa va incarcati cardul cu BTC, care este apoi convertit in USD de catre furnizorul de carduri, astfel incat sa il puteti utiliza pentru a cumpara bunuri si servicii in magazin si online, sau sa retrageti numerar de la un bancomat. Aflati mai multe in ghidul nostru de carduri de debit bitcoin.

Imi pot plati facturile cu bitcoin?

Da, exista mai multe companii specializate in facilitarea platilor de factura in criptocurrency. Pentru mai multe informatii, consultati ghidurile online de servicii de plata a facturii criptomonede.

Cum pot vinde bitcoin folosind PayPal?

Puteti vinde bitcoin printr-o piata peer-to-peer care accepta plati PayPal, cum ar fi LocalBitcoins sau Paxful, sau puteti utiliza un schimb precum VirWox. In mod alternativ, unele schimburi va pot permite, de asemenea, sa vindeti bitcoin pentru USD, apoi sa-l retrageti pe cardul de credit sau in contul bancar legat de contul dvs. PayPal.

Pot vinde bitcoin pentru un alt crypto din portofel?

Da, unele portofele multi-moneda (cum ar fi Coinomi si Jaxx ) vin cu un serviciu de schimb incorporat care va permite sa schimbati rapid bitcoin pentru un alt crypto din portofel. Totusi, aceasta comoditate vine de obicei la un pret, deoarece rata de schimb pe care o veti obtine va fi de obicei mai mica decat pretul pe care l-ati putea obtine la un schimb deschis.

Exista implicatii fiscale daca vand bitcoin?

Da. Daca faceti un castig de capital atunci cand vindeti BTC pentru USD sau il schimbati cu un alt crypto, va trebui sa platiti impozit pe el ca si cum ar fi proprietate.

Cum ar trebui sa imi stabilesc pretul daca vand bitcoin pe o piata peer-to-peer?

Uitati-va la ofertele de vanzare curente listate pe platforma aleasa pentru a va face o idee despre pretul mediu. Cu toate acestea, nu uitati ca sunteti in concurenta cu ceilalti vanzatori de pe platforma respectiva si va trebui sa faceti o oferta convingatoare. Pretul pe care l-ati setat poate varia in functie de ce mai aduceti la masa, cum ar fi sa va aflati intr-o locatie convenabila pentru cumparatori sau sa acceptati plati in numerar.

Acestea sunt asadar cateva dintre raspunsurile pentru care foarte multa lume cauta de ceva timp intrebari, mai ales cei care sunt incepatori si nu au multe informatii despre bitcoin.

0 Shares
You May Also Like