Idei de decorare a casei

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti schimbi aspectul casei poti folosi stickere mobila bucatarie de exemplu, pentru bucatarie, dar poti gasi stickere si autocolante pentru orice camera. De asemenea poti folosi decoratiuni mobila bucatarie care vor schimba cu mult decorul tau interior.  Iti explicam mai multe despre decoratiuni si interioare in articolul urmator.

Determinati stilul exterior al casei dvs. si faceti o mica cercetare. Luati ca inspiratie o parte din elementele acelui stil si adaugati-va propriul stil la aspect.

Realizati noul plan de decorare a locuintei in functie de camera

Cel mai rapid mod de a fi coplesit de o casa noua goala este incercarea de a decora intreaga casa imediat. Prioritizati ce camere sunt cele mai importante pentru dvs. si faceti un plan de decorare, si faceti camerele pe rand! Poate ca veti dori sa incepeti cu dormitorul, camera de zi si spalatoria. Alegeti maximum doua sau trei camere si planificati sa le decorati una cate una.

Asortarea tuturor camerelor din casa este un mit de design. Daca va decideti ca doriti un dormitor de tranzitie, sau o camera de zi moderna o puteti alege! Casa va avea mult mai multa personalitate cand decorezi de la zero, si cate o camera pe rand.

Doar asigurati-va ca adaugati un element unificator in toate camerele pentru a mentine un stil unitar, cum ar fi o anumita culoare sau un element de decor in stilul de design arhitectural al casei.

Sfat pentru decorarea casei: Nu stiti sigur la ce camere sa incepeti? Ganditi-va la camerele in care va petreceti cel mai mult timp. Pe alea o sa le faceti mai intai. Puteti face intotdeauna camera de oaspeti mai tarziu – inchideti usa camerei de oaspeti si uitati de ea pentru o vreme.

Incepeti cu cea mai mare piesa din camera mai intai

Acum, ca ati realizat planul dvs. de decorare pentru o camera, luati acelasi concept si concentrati-va asupra gasirii celei mai importante piese de mobilier din camera.

Cea mai mare piesa din camera este de obicei cea mai importanta si cea mai scumpa. De aceea este important sa incepeti cu acea piesa si sa continuati de acolo. Intr-o sala de mese, incepeti chiar cu masa. Pentru camera dvs. de zi, alegeti canapeaua sau sectiunea. In dormitorul dvs., patul este cea mai importanta piesa din camera.

Sfat pentru decorare: cea mai mare piesa din camera este  acolo unde veti investi cei mai multi bani. Este, de obicei, cea mai mare utilizare a spatiului din camera, prin urmare, calitatea este importanta.

Puteti economisi, probabil, niste bani pe accesorii, prin gasirea unor mese decorative care include si noptiere sau prin gasirea unei mese de cafea ieftine, dar niciodata sa nu investiti mai putin in canapea sau fotolii.

Profitati de experti

Multe magazine ofera clientilor lor servicii gratuite de proiectare (sau preturi promotionale). Majoritatea angajatilor profesionisti de design va ajuta sa faceti alegerea potrivita, si va ofera mai multe modele si machete. Sfatul lor va poate economisi mult timp si bani.

0 Shares
You May Also Like