Generalitati despre bateria iPhone 8

Generalitati despre bateria iPhone 8

0 Shares
0
0
0

Noul smartphone iPhone 8 vine cu o baterie iPhone 8 de 1821 mAh, dar recenziile initiale nu au gasit nici o scadere a duratei de viata a bateriei. Acest lucru se pare ca se numara printre avantajele incorporarii cipului Apple A11 Bionic, ceea ce face ca dispozitivul sa fie si mai eficient si sa functioneze mai bine. Avand in vedere ca totul este optimizat, cel mai recent telefon iOS poate dura pana la peste 8 ore.

Cu toate acestea, acesta arata un dezavantaj atunci cand vine vorba de timpul de incarcare. In timp ce noul iPhone accepta incarcarea rapida, acesta nu se gaseste in cutie cu un incarcator rapid.

Si folosirea incarcatorului inseamna o viteza de incarcare lenta. Pentru a evita orele de asteptare de reincarcare, puteti recurge la cateva sfaturi despre economia de viata a bateriei pentru a economisi energia pe iPhone cat mai mult posibil.

Reduceti luminozitatea ecranului. Acesta este primul sfat pentru a va ajuta bateria sa reziste mai mult timp incarcata.

Pentru a reduce luminozitatea ecranului pe iPhone 8, glisati in sus din partea de jos a oricarui ecran. Procedand astfel, se va deschide Centrul de control. In Centrul de control, glisati cursorul Luminozitate spre stanga pana ajungeti la nivelul dorit.

Activati caracteristica Auto-Luminozitate. Acesta este al doilea truc pe care il puteti urma pentru a va ajuta telefonul sa reziste cat mai mult timp incarcat.

Pentru a activa luminozitatea automata pe telefonul iPhone 8, accesati Setari-> Afisare si luminozitate->, apoi setati Auto-luminozitatea la PORNIT. Acest lucru va activa caracteristica si va ajusta in mod automat ecranul la conditiile de iluminare.

Utilizati Wi-Fi pe datele celulare pentru a accesa datele. Acesta este un alt truc care va poate ajuta sa prelungiti durata de viata a bateriei telefonului.

Utilizarea unei conexiuni Wi-Fi pentru a accesa datele de pe dispozitivul dvs. iPhone necesita mai putina energie decat utilizarea datelor celulare. Pentru a activa Wi-Fi pe iPhone 8, accesati Settings-> Wi-Fi->, apoi comutati comutatorul Wi-Fi pentru a activa Wi-Fi si pentru a va conecta la reteaua wireless preferata.

De asemenea, puteti activa Wi-Fi deschizand Centrul de control, apoi atingeti pictograma Wi-Fi, pentru a activa Wi-Fi si pentru a va conecta la o retea Wi-Fi.

Alte sfaturi utile pentru a mentine durata de viata a bateriei pe iPhone 8 veti putea descoperi in cele ce urmeaza,

Setati iPhone-ul la somn atunci cand nu este folosit. Pentru a face acest lucru, apasati si apoi eliberati rapid tasta de pornire pentru a seta ecranul in modul de repaus.

Modificati setarile de sincronizare a aplicatiilor. Pe cat posibil, incercati sa setati perioada de sincronizare la un nivel mai inalt. Cu cat selectati mai mult timp, cu atat este mai mica instanta pentru sincronizarea aplicatiei

Utilizati modul avion atunci cand este necesar. Daca iPhone-ul nu are acoperire celulara sau semnal slab, inseamna ca sunteti fie intr-o zona de acoperire celulara proasta si astfel dispozitivul va trebui sa caute un semnal mai bun. Acest lucru poate afecta si durata de viata a bateriei. Ca remediu, puteti sa activati modul Avion in schimb.

Pentru a face acest lucru, atingeti Setari-> Mod avion->, apoi comutati comutatorul pentru a activa caracteristica. Sau puteti glisa in sus pentru a deschide Centrul de control si apoi apasati pictograma Mod avion pentru a o activa.

Retineti insa ca nu puteti efectua sau primi apeluri atunci cand utilizati iPhone-ul in modul Avion. Alte caracteristici de conectivitate ale iPhone-ului dvs. nu vor fi, de asemenea, disponibile in aceasta stare. Dar partea buna este aceea ca va puteti ajuta bateria sa reziste mai mult timp incarcata.

0 Shares
You May Also Like