Cum te poate ajuta o casa de amanet electronice?

Cum te poate ajuta o casa de amanet electronice?

0 Shares
0
0
0

Stiai ca o casa de amanet electronice iti poate fi de mare ajutor? In cazul in care nu stiai, in cele ce urmeaza vei putea afla cum te poate ajuta o casa de amanet electronice.

Ei bine, in cazul in care ai nevoie de o suma nu foarte mare de bani, si pur si simplu nu are cine sa te imprumute, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca mai ai o solutie.

In cazul in care dispui de un smartphone pe care nu il mai folosesti, sau daca ai un laptop, o tableta sau orice alt dispozitiv electronic de care nu ai nevoie, il poti amaneta.

Casele de amanet le ofera tuturor persoanelor bani cu imprumut, in cazul in care acestea gireaza cu bunuri electronice care sa acopere valoarea sumei de bani imprumutate.

In ceea ce priveste bunurile nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca ai o perioada de 30 de zile la dispozitie in care iti poti achita datoria si iti poti recupera bunurile. Daca nu reusesti sa faci rost de banii neceari, poti plati un comision si poti cere sa ti se prelungeasca perioada de valabilitate a contractului de amanet.

Foarte multe persoane procedeaza in acest fel si se imprumuta de la casele de amanet, girand cu fel si fel de obiecte. Pentru cei aflati in cauza, aceasta este o solutie ideala, pentru ca astfel nu mai afla si cunoscutii despre problemele lor financiare.

Trebuie sa stii chiar ca o casa de amanet iti poate cumpara dispozitivele electronice. Daca de exemplu ai un laptop pe care nu il mai folosesti si vrei sa il vinzi cat mai rapid, cu siguranta o casa de amanet iti va cumpara produsul.

Deasemenea, daca ai doua – trei telefoane mobile si folosesti doar unul, atunci cu siguranta cel putin un smartphone il poti vinde, iar casele de amanet cumpara astfel de dispozitive.

O casa de amanet iti poate oferi undeva in jur la 70 – 75% din valoarea de piata a produsului electronic pe care iti doresti sa il vinzi, iar mai apoi va scoate produsul pe piata pentru a fi vandut, la valoarea sa de piata.

De exemplu, daca tu vrei sa vinzi un telefon care valoreaza 1000 de lei, o casa de amanet iti va oferi in jur de 700 de lei in schimbul acestuia, iar mai apoi va scoate pe piata dispozitivul la un pret de 950 – 1000 de lei.

Asadar, dupa cum se poate observa, o casa de amanet te poate ajuta atunci cand ai nevoie de bani si cauti o sursa de imprumut, pentru ca acum poti chiar sa amanetezi chiar si bunuri electronice, insa ce este si mai important, o casa de amanet iti poate cumpara bunurile electronice pe care le scoti la vanzare, asa ca nu mai trebuie sa pierzi timp pentru a cauta clienti.

Deci, o casa de amanet te poate ajuta atunci cand ai nevoie sa faci rost cat mai rapid de bani.

0 Shares
You May Also Like