Depanare Galaxy Note 7 care nu se incarca

Depanare Galaxy Note 7 care nu se incarca

0 Shares
0
0
0

Problemele de incarcare se numara printre cele mai frecvente atunci cand vine vorba despre smartphone-uri, iar Samsung Galaxy Note 7 nu este exceptie. Exista situatii in care aceste telefoane pur si simplu nu se incarca, asa ca vom discuta in continuare despre acest subiect.

Acest ghid de depanare va fi focalizat mai mult pe incarcarea prin cablu, deoarece telefonul nu vine cu un pad de incarcare fara fir. Va rugam sa retineti ca atat incarcarea cu fir cat si cea fara fir respecta acelasi principiu de incarcare, iar diferenta este in conducerea electricitatii sau in cazul incarcarii fara fir, inductie.

Pasul 1: Verificati ca utilizati accesoriile originale

Motivul pentru care producatorii includ intotdeauna incarcatoare si cabluri in cutie impreuna cu unitatea principala se datoreaza faptului ca aceste lucruri sunt proiectate sa functioneze fara probleme cu telefonul. In timp ce multe accesorii de la terte parti ofera aceleasi specificatii ca si producatorul de echipamente originale, nu ne putem baza pe ele. La urma urmei, acestea sunt vandute si cu profit.

Samsung, pe de alta parte, se concentreaza mai mult pe modul in care isi vinde produsele si calitatea este cea mai eficienta strategie de marketing. De aceea, puteti sa va bazati intotdeauna pe accesoriile OEM pentru a lucra fara probleme.

Deci, cand conectati telefonul la incarcare si nu raspunde sau incarcari foarte lent, asigurati-va ca utilizati adaptorul original de alimentare si cablul.

Pasul 2: Reporniti telefonul

Exista momente cand telefonul devine nereusit din anumite motive si nu se va incarca dupa conectarea cablului. Repornirea poate rezolva problema imediat, dar in afara de aceasta, este si o modalitate de a afla daca sistemul s-a prabusit.

In caz contrar, telefonul nu va raspunde daca tineti apasata tasta de pornire. Deci, in acest caz trebuie sa va fortati sa reporniti dispozitivul apasand si tinand apasat butonul de reducere a volumului si tasta de pornire timp de 10 secunde. Presupunand ca dispozitivul are inca suficienta baterie, ar trebui sa reporneasca deoarece procedura este conectata prin cablu.

Pasul 3: Verificati cablul, incarcatorul si porturile

Incarcatorul sau adaptorul de alimentare pot fi deteriorate daca intra in contact cu apa, deci verificati daca nu exista deteriorari ale lichidului. De asemenea, uitati-va in port si vedeti daca exista banci indoite, scame sau semne de coroziune.

Cand vine vorba de brichete, murdarie si coroziune, puteti sa scapati de acestea utilizand un varf Q inmuiat in alcool sau o explozie de aer comprimat. Pentru acele indoite, le puteti indrepta cu ajutorul unei perechi de pensete sau pur si simplu o scobitoare.

De asemenea, trebuie sa verificati portul de incarcare al telefonului pentru aceleasi lucruri. Orice care blocheaza conectorii cablului de la a face contact electric ar trebui sa fie cauza problemei.

Ei bine, speram ca aceste solutii sa va ajute sa remediati personal problema. In caz contrar, va fi necesar sa trimiteti telefonul in service, acolo unde cel mai probabil va fi inlocuita mufa incarcare Samsung.

Daca telefonul inca se afla in perioada de garantie, atunci vestile pot fi bune, pentru ca exista posibilitatea de a nu plati dvs. reparatia.

0 Shares
You May Also Like