Ce probleme poate avea un dispozitiv Nokia 5?

Ce probleme poate avea un dispozitiv Nokia 5?

0 Shares
0
0
0

In trecut, mai exact acum 17-18 ani, cele mai multe persoane care intentionau sa isi cumpere un telefon mobil, isi indreptau atentia spre dispozitivele brandului Nokia, care era cel mai renumit producator la vremea respectiva.

Odata cu trecerea timpului insa, mai ales dupa aparitia smartphone-urilor si alegerea sistemului de operare Windows Phone care nu era si nu este indragit de catre utilizatori, Nokia a inceput sa piarda foarte multi fani. In ultimul timp insa, de cand Nokia a inteles unde a gresit si a inceput sa scoata pe piata telefoane Android, se pare ca numarul de unitati vandute a crescut considerabil.

Unul dintre cele mai populare telefoane Nokia cu Android este Nokia 5, care are un design metalic slick, specificatiile hardware passable, camera solida si Android curat, fiind principalele trasaturi.

Acest telefon nu are multe probleme, dar are unele. Am efectuat o cercetare si am gasit cateva dintre cele mai frecvente probleme care ii deranjeaza pe utilizatorii Nokia 5. Ne-am asigurat sa le inscriptionam mai jos si sa va oferim pasii cei mai potriviti pentru remedierea problemelor.

Probleme de incarcare

Foarte multe asemenea modele fie se incarca foarte greu, fie nu se incarca. Inainte de a merge cu telefonul in service pentru o eventuala inlocuire mufa incarcare Nokia, asigurati-va ca sursa de curent de unde doriti sa incarcati telefonul este functionala.

Asigurati-va de-asemenea ca accesoriile pentru incarcare se afla in stare perfecta de functionare. Folositi incarcatorul dvs. pentru a incarca un alt asemenea telefon, si un alt incarcator pentru a folosi telefonul dvs. Daca nu vi se incarca telefonul cu nici un incarcator, atunci este posibil ca mufa de incarcare sa fie defecta.

Daca folositi alt incarcator si telefonul vi se incarca in mod normal, atunci in mod evident este necesar sa renuntati la vechiul incarcator si sa alegeti un accesoriu nou.

Problemele aparatului foto

Daca exista un alt lucru de care utilizatorii par sa le planga in ceea ce priveste Nokia 5, este performanta primara a camerei. Nokia este renumit pentru optiunile extraordinare ale camerelor foto de-a lungul anilor, dar cu siguranta nu este trasatura principala a telefonului Nokia 5. Camera insa nu este rea in sine, dar software-ul cauzeaza probleme pentru unii utilizatori.

Si anume, pentru a previzualiza si a accesa fotografiile realizate pe stocul Nokia 5, veti folosi Google Photos dupa. Acest lucru nu ar trebui sa fie cazul, dar, probabil, o actualizare a rupt aceasta functie. Unii utilizatori au reusit sa rezolve aceasta problema fie prin descarcarea aplicatiei de camera terta parte, fie prin restaurarea setarilor din fabrica.

O alta problema este legata de accidentele aparatului foto ar putea fi rezolvata prin simpla resetare a dispozitivului sau, in timpul intarzierii, prin stergerea partitiei cache.

Descarcarea bateriei

Descarcarea prematura a bateriei poate fi o alta problema cu care se confrunta utilizatorii. Luminozitatea ecranului, prea multe aplicatii deschise, wallpaperele, utilizarea dispozitivului pentru jocuri, plus multi alti factori pot provoca descarcarea rapida a bateriei.

Ei bine, scazand nivelul de luminozitate a ecranului si inchizand aplicatiile neutilizate, se va putea obtine o reducere a resurselor bateriei, iar aceasta va rezista mai mult timp incarcata.

0 Shares
You May Also Like