De-ce-sa-cumparam-huse-de-silicon
De ce sa cumparam huse de silicon?

De ce sa cumparam huse de silicon?

0 Shares
0
0
0

De-ce-sa-cumparam-huse-de-siliconVeti vedea ca in momentul in care mergeti sa va cumparati huse Nokia gasiti de cele mai multe ori huse de silicon in modele variate. In acest articol va prezentam care sunt cele mai importante motive pentru care putem sa alegem cu toata increderea husele de silicon si care sunt avantajele care le fac atat de cautate.

Avand o forma flexibila si un look contemporan husele de silicon sunt huse moi de protectie care se aseaza foarte bine pe telefon. Va prezentam mai multe dintre beneficiile lor.

Frumusetea huselor de silicon este reprezentata de flexibilitate si de maleabilitate. Un material de acest tip este si cauciucul el putand sa fie usor de modelat  si apoi se potriveste si foarte bine peste telefon. Modelele de silicon sunt realizate pentru mai multe tipuri de telefoane pentru cele mai bune forme si pentru cel mai bun aspect. Prin aceasta se va asigura de aemenea si ca gaurile pentru butoane si porturile pentru conexiune se afla la locul potrivit.

Pentru ca siliconul are proprietatea de a acoperi telefonul ca si o manusa aceste huse sunt foarte mici si subtiri si nu fac altceva decat sa imbunatateaca aspectul unui telefon modern, si in plus nu sunt nici grele si nici voluminoase. Husele de silicon sunt foarte usor de scos si de pus ceea ce le face foarte conventabile.

Potrivirea perfecta dar si vizibilitatea le face pe acestea extrem de usor de strecurat in buzunare sau in genti micute pentru a putea fi transportate foarte usor. Din cauza aceasta sunt foarte populare in vacante, in cluburi si la exercitii fizice sau in situatii similare.

Husele de telefon din silicon va ofera si o protectie foarte buna. Telefoanele sunt in ultima vreme investitii destul de mari si nu sunt folosite doar pentru a suna ci sunt si bunuri valoroase care ne pun la dispozitie mai multe informatii si functii. Pierderea ori deteriorarea lor poate sa fie grava si prin urmare are sens sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a le proteja contra accidentelor.

Pentru ca husele de silicon ne acopera tot telefonul si pot sa ofere protectie completa nemaifiind nevoie sa indeprtam o parte a husei ca sa putem sa avem acces la telefon.

Siliconul este un material elastic si are si o absorbtie foarte buna a socurilor. Ele ne protejeaza de asemenea si toate partile de socuri si de alte daune care pot sa fie cauzate de impact. Husele de telefon facute din silicon sunt de asemenea si foarte rezistente la apa in functie de design.

Atunci cand vine vorba despre accesul la ecran husele din silicon sunt perfecte pentru ca ele nu vor proteja numai partea din spate si zonele laterale ale telefonului ci si ecranul.

Un ecran tactil este destul de delicat si utilizarea indelungata poate sa duca si la zgarieturi si ciobiri sau la acumularea de ulei, praf si ale substante. Husele de silicon pot sa acopere si ecranul si protejeaza contra zgarieturilor dar si contra depunerilor de diverse substante.

0 Shares
You May Also Like