Ce-sa-alegem-Iphone-6-sau-iPhone-6-S
Ce sa alegem : Iphone 6 sau iPhone 6 S?

Ce sa alegem : Iphone 6 sau iPhone 6 S?

1 Shares
0
0
1

Ce-sa-alegem-Iphone-6-sau-iPhone-6-SAccesorii iPhone 6 si 6S se gasesc peste tot si de aceea in acest articol vom discuta despre care este cel mai bun telefon in acest sens. Cea mai noua optiune a noului telefon 6s este reprezentata de feature-ul 3D Touch Display care este un mod de a interactiona cu ecranul cu ajutorul diferitelor tipuri de presiuni facute asupra ecranului prin intermediul degetelor.

3D Touch are un impact major asupra designului si are nevoie si de senzori capacitivi pe sub ecran si de un Taptin Engine pentru a ne asigura un veedback corespunzator in ceea ce priveste vibratiile.

Ca si rezultat iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt mai goase si mai grele decat predecesorii pe care ii au pe cand marimea bateriilor trebuie sa se micsoreze putin pentru ca noile componente hardware sa se acomodeze. O alta schimbare destul de mare in conceperea designului este reprezentata de decizia de a se utiliza aluminiul de calitate.

In ceea ce priveste plusurile aduse in zona de software putem sa mentionam ca iPhone 6S include si aplicatia Live Photos, wallpaperuri in miscare, recording video la o rezolutie 4 si capacitatea de a face zoom la playback.

In ceea ce priveste specificatiile iPhone 6S are chip nou pe 64 de biti care este denumit a9. Acesta are si o performanta a procesorului mult mai mare fata de modelele anterioare. De asemenea performantele grafice care sunt aduse de catre noul GPU a crescut cu 90 de procente. Procesorul M9 este inclus intr-un cip A9, si in modul acesta cipul a devenit unul de tipul always on.

Modelele de iPhne 6S au mai multa memorie RAM decat cele de la iPhone 6 simple si sunt facute cu o conectivitate mai buna. Putem sa includem aici aparitia unui suport pentru LTE-A. De asemenea apare si standardul care are rolul de a dubla viteza normala a standardului de baza. Este inclus si un senzor 3D touch care a fost imbunatatit destul de mult pentru viteze ceva mai rapide de acces comparativ cu predecesorul sau.

Pentru generatiile anterioare putem sa mentionam ca iPhone 5s a adus si primul procesor pe 64 de biti in pastile dual core. Acesta a avut in acleasi timp la dispozitie si capacitatea marita a memoriei RAM care a ajuns pana la 1 GB DDR3 iar bateria este imbunatatita comparativ cu modelele anterioare care au o capacitate de 1560 mAh .

Camera are si a imbunatatiri si este insotita si de un blit de tipul dual led. Pentru prima data de la 4S Apple a schimbat complet camera foto. Main photo caml are in prezent un senzor de 12 Mpx si are si potentialul de a inregistra la rezolutii foarte mari ceea ce constituie un avantaj dar si o premiera pentru Apple.

In acelasi timp exista si optiunea de a fotografia in miscare iar camera din fata a primit si ea un senzor de 5 mega pixeli si are si retina flash. Beneficiati si de stabilizare optica la inregistrari video iar fotografiile beneficiaza de o rezolutie mai mare.

1 Shares
You May Also Like