Ce-faci-daca-iti-uiti-modelul-de-deblocare-al-ecranului-pentru-telefonul-Samsung
Ce faci daca iti uiti modelul de deblocare al ecranului pentru telefonul Samsung?

Ce faci daca iti uiti modelul de deblocare al ecranului pentru telefonul Samsung?

0 Shares
0
0
0

Ce-faci-daca-iti-uiti-modelul-de-deblocare-al-ecranului-pentru-telefonul-SamsungFiecare utilizator de smartphone isi doreste sa poata avea intimitatea sa, astfel ca isi va securiza telefonul, pentru ca nimeni sa nu ii poata vedea pozele salvate, sau mesajele, contactele ori alte date.

Ei bine, sunt si multi utilizatori care datorita faptului ca se grabesc sa isi salveze un model de deblocare sau un cod pin, uita modelul sau codul pin salvat, astfel ca vor trebui sa gaseasca dupa aceea solutia salvatoare pentru a putea sa isi foloseasca din nou dispozitivul.

In continuare iti voi spune ce ai de facut in cazul in care din pacate pentru tine treci printr-un astfel de moment, care cu siguranta este extrem de neplacut.

Prima data va trebui sa introduci de 5 ori parola sau codul gresit, pentru ca dispozitivul se va bloca, iar tu vei putea reincerca dupa 30 de secunde. Este posibil ca pe ecran sa iti apara afisat mesajul “Ai uitat modelul?” . In cazul in care nu iti va aparea acest mesaj, va trebui sa mai incerci de 5 ori sa introduci codul sau modelul gresit, si totodata sa apsi butonul Home.

Dupa ce vei realiza si acest pas, iti va aparea pe ecran sa iti introduci adresa de mail si parola folosite la crearea contului Google.  Daca dispozitivul iti va fi conectat la internet, atunci te vei conecta la contul Google, iar de acolo iti vei putea schimba modelul sau codul pin al dispozitivului.

In cazul in care dispozitivul nu iti este conectat la internet, sau nu iti mai cunosti adresa de mail si parola pentru a te conecta la contul Google, atunci aceasta munca trebuie sa stii ca ai facut-o in zadar.

In aceasta situatie, singura ta sansa este sa iti resetezi telefonul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica, sau sa il duci la un service gsm specializat in Reparatii Samsung , iar expertii de acolo iti vor remedia problema cat mai rapid.

Pentru a-ti reseta telefonul acasa, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti inchizi telefonul, dupa care sa il deschizi din nou.

In cazul in care detii un model Samsung Galaxy S5, va trebui dupa ce ai deschis telefonul sa apesi deodata butonul de alimentare, butonul Home si butonul de marire al volumului, iar in momentul in care iti apare emblema Samsung, sa eliberezi butonul de alimentare, iar celelalte doua butoane sa le tii apasate in continuare.

Iti va aparea rubrica aceea care iti va permite resetarea dispozitivului, iar dupa ce vei confirma aceasta operatiune, va trebui sa selectezi rubrica “reboot system now”, dupa care sa apesi butonul de alimentare.

Daca de exemplu telefonul tau este un Samsung Galaxy S4, atunci vor trebui tinute apasate in acelasi timp atat butonul Home, cat si butonul de alimentare si de marire volum, iar in momentul in care iti va aparea sigla Android pe ecran, ajutandu-te de butoanele de volum vei alege “wipe data/factory reset”, va trebui sa apesi butonul Home, iar mai apoi sa selectezi “Yes” dupa care apesi butonul Home.

Va trebui apoi sa selectezi Reboot, dupa care vei apasa Power, iar toate datele salvate in dispozitiv vor fi sterse automat, iar acesta va reveni la setarile din fabrica.

Ei bine, acestea au fost doar doua exemple pe care am ales sa ti le prezint, insa in cazul in care consideri ca nu vei reusi sa realizezi acesti pasi, atunci ar fi mai bine sa apelezi la un service gsm.

0 Shares
You May Also Like