De-ce-nu-se-incarca-telefonul
De ce nu se incarca telefonul?

De ce nu se incarca telefonul?

0 Shares
0
0
0

De-ce-nu-se-incarca-telefonulCu siguranta fiecare dintre noi ne dorim sa avem cele mai performante telefoane pentru ca acestea au sanse mult mai mici sa se blocheze in momentul in care avem mai multe aplicatii deschise, sau in momentul in care ruleaza un joc, ori atunci cand navigam pe internet.

Sunt insa si o multime de utilizatori de smartphone-uri care nu detin modele foarte performante, ba din contra, ei au modele ale unor producatori mai putin cunoscuti de pe piata, care pe langa faptul ca se blocheaza foarte des, mai intampina si tot felul de alte probleme.

O prima problema care apare in cazul acestor telefoane, este aceea ca bateria dispozitivelor se descarca foarte rapid. Ei bine, in momentul in care ai deschise mai multe aplicatii, este normal ca dispozitivul sa consume mai multa energie, iar in acest fel, cu siguranta bateria se va descarca mult mai rapid.

Pentru remedierea acestei probleme, va trebui sa inchizi toate acele aplicatii pe care nu le folosesti in momentele respective, poti deasemenea sa si reduci luminozitatea ecranului, dar poti si sa intrii in setarile telefonului, la setari acumulator mai exact, si sa selectezi optiunea de economisire a energiei.

Ei bine, din ceea ce se vede, aceasta ar fi o prima problema legata de faptul ca se descarca foarte rapid telefoanele, insa se pare ca sunt o multime de probleme si in ceea ce priveste incarcarea acestor dispozitive inteligente.

Se poate intampla sa conectezi telefonul la incarcator, iar acesta fiind tinut in priza, dispozitivul sa nu se incarce. In acest caz, in primul rand va trebui sa verifici priza, pentru a te asigura ca aceasta este functionala. Pentru a te asigura de acest lucru, poti conecta la sursa respectiva de energie electrica, un alt aparat.

Daca totul este in ordine si priza este una functionala, atunci trebuie sa treci la urmatorul pas, si anume sa gasesti un incarcator compatibil smartphone-ului tau, si sa incerci sa il incarci utilizand acel incarcator.

Daca dispozitivul tau se va incarca utilizand un alt incarcator compatibil, atunci cu siguranta problema vine de la incarcatorul telefonului tau care este defect, astfel ca va trebui sa iti cumperi un alt incarcator compatibil.

Ei bine, se poate intampla si ca dispozitivul tau sa nu se incarce folosind alt incarcator, dar sa incerci sa incarci un alt telefon utilizand incarcatorul tau, iar in acest caz, este evident faptul ca problema aparuta este la telefon.

Daca te regasesti intr-o astfel de situatie, trebuie cat mai repede sa cauti un service de reparatii telefone Bucuresti unde sa iti trimiti dispozitivul pentru a fi analizat, iar mai apoi reparat de catre specialisti.

Sunt deasemenea o multime de utilizatori de smartphone-uri care isi incarca dispozitivul utilizand portul usb al calculatorului, insa este recomandat sa il incarci direct de la priza, si chiar si angajatii de la orice service gsm iti vor recomanda acest lucru.

Deci, fie ca ai un telefon performant, sau unul nu foarte performant, acesta poate intampina tot felul de probleme, atat in ceea ce priveste incarcarea, cat si in ceea ce priveste autonomia scazuta a bateriei, dar pot sa apara si alt fel de probleme.

0 Shares
You May Also Like