De cate tipuri sunt trandafirii care pot fi oferiti?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre flori, fara doar si poate, trandafirii reprezinta optiunea numarul 1 pentru orice femeie.

Cu siguranta oricat de frumoase ar fi toate celelalte flori, atunci cand vine vorba despre trandafiri, femeile aleg trandafirii in defavoarea oricaror altor flori.

Acesta este si motivul pentru care in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre trandafiri, si vom vedea care sunt trandafiri care pot fi oferiti.

De exemplu exista trandarifi de gradina, care de cele mai multe ori sunt confundati cu bujorii dat fiind faptul ca au un aspect rotund si un numar foarte mare de petale.

Cu siguranta orice femeie care locuieste la casa si care are gradina si-ar dori sa aiba asemenea flri in curte. Acesti trandafiri au un aspect rustic, salbatic si luxuriant, iar mai mult decat atat, vin si intr-o mare varietate de culori.

Exista apoi trandafirii roz – pal care se gasesc in florarii, asa ca orice femeie va fi surprinsa sa primeasca un asemenea buchet cu trandafiri.

Aceste flori simbolizeaza fericirea dar si admiratia fata de persoana care ii va primi. Dat fiind faptul ca discutam despre un roz – pal, acesti trandafiri mai semnifica si feminitatea si sensibilitatea, asa ca pot fi oferiti cu incredere oricarei femei.

Exista deasemenea trandafiri de o nuanta roz – aprins, care cu siguranta vor fi pe dragul femeilor. Acestia reprezinta un simbol puternic al sentimentelor de recunostinta, iar nuanta acestor trandafiri emana un aer de energie si de inocenta feminina. Cu siguranta orice femeie va primi un asemenea buchet de trandafiri, va fi fascinata.

Trandafirii portocalii cu siguranta vor fi si ei foarte apreciati de catre orice femeie care ii va primi, dat fiind faptul ca acestia emana aerul melancolic al unei seri de vara. Portocaliul este una dintre cele mai frumoase culori calde, iar prin intermediul unui buchet de trandafiri portocali se pot exprima perfect sentimentele de dragoste profunda sau sentimentele de apreciere.

Exista si trandafiri galbeni, care sunt perfecti pentru a intruchipa spiritul unei zile de vara insorite. Acestia inveselesc oricand atmosfera si aduc un zambet pe buzele femeilor chiar si in cele mai triste zile ale acestora. Acesti trandafiri aduc o stare de energie si de voie buna.

Trandafirii violet sunt si ei foarte apreciati de catre femei dat fiind faptul ca simbolizeaza eleganta si sofisticarea. Ei sunt de fapt niste flori regale, si care spot transmite mesajul “Esti regina mea!”, asa ca orice femeie ii va aprecia.

Fara doar si poate insa, cei mai apreciati trandafiri au fost, sunt si vor ramane cei rosii, iar femeile se vor topi cand ii vor primi.

Asadar, acestea fiind spuse, exista o multime de tipuri de trandafiri, iar femeile cu siguranta adora fiecare tip de trandafiri.

Ei bine, domnii care intentioneaza sa le ofere doamnelor astfel de flori, pot opta pentru o florarie care nu doar comercializeaza flori, ci si presteaza servicii de livrari flori in Bucuresti si in restul tarii, iar astfel se asigura de faptul ca florile ajung la destinatie in cele mai sigure conditii.

0 Shares
You May Also Like