Cum inchiriezi un apartament in Bucuresti

Cum inchiriezi un apartament in Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Specialistii in domeniul inchirierilor de la villa for rent Baneasa iti prezinta o serie de idei si sfaturi utile pentru momentul in care vrei sa inchiriezi in Bucuresti.

Vizionarile blind

Asa zisele oferte foarte avantajoase de care toti agentii imobiliari vorbesc de cele mai multe ori nu au niciun sambure de adevar. De fapt, tu ar trebui sa te gandesti exact asa: daca este vorba despre un apartament fabulos de lux langa universitate si chiria este de doar 300 de euo pentru un apartament cu doua camere ceva nu este bine. De fiecare data cand am fost la genul acesta de vanzatori fiind incantati de descrierile facute de agent am luat o mare teapa. Fie apartamentul nu avea deloc priveliste, fie ii lipsea balconul sau pur si simplu nu avea nicio legatura cu ce era prezentat in imagini. Daca te intrebi care sunt scuzele agentului in momentul in care minciunile lui sunt descoperite ei bine raspunsul pare standard, apartamentul a fost vazut de un coleg abia angajat si care nu stie foarte multe.

Aminteste-ti sa pui si intrebari

Vom presupune ca ai nimerit din prima chiar intr-un apartament de care esti foarte multumit. Nu te lasa pacalit de canapelele noi si de televizorul urias. Pune intrebari. Te intereseaza sigur cat va fi intretinerea pe timpul iernii, cum sunt vecinii, care este cea mai mare datorie pentru intretinere, de ce chiriasul precedent s-a mutat si mai ales cand si cum faci plata. Nu vei avea nevoie de un proprietar care te vizieaza non stop si se va dovedi chiar enervant daca face asta.

Cu centrala sau fara

Acum sigur te intrebi daca chiar mai exista apartamente fara centrala. Mai exista blocuri conectate la reteaua termica deci da e posibil sa nu aiba centrala. Daca apartamentul va avea centrala proprie trebuie sa stii cat vor veni gazele in momentul in care este iarna, dar vara? De multe ori blocurile unde sunt centrale proprii au intretinerea pe fiecare luna indiferent de sezon. Acest lucru poate fi destul de bun pentru ca stii de fiecare data cati bani trebuie sa ai pentru intretinere.

Daca ai gasit un agent imobiliar care a bagat frica in tine il poti ruga sa uite de numarul tau. Sunt multe agentii care tot ce fac este sa strice de tot situatia si sa scoata in evidenta toate punctele negative. De exemplu vor spune ca le e greu sa iti gaseasca un apartament pentru ca ai caine si cei mai multi proprietari nu il acepta sau nu ai cum sa gasesti usor daca vrei in anumite zone la cele mai bune preturi. Daca ai timp si nu esti foarte grabit nu trebuie sa te alarmezi pana la urma vei reusi sa gasesti ce cauti.

Daca ai caine nu o spune la telefon pentru ca multi oameni se sperie de asta si de cele mai multe ori degeaba. Ar trebui sa mergi si sa vezi proprietarul, sa incerci sa comunic cu el si sa ii arati  ca esti un om normal care nu are nicio intentie de a ii distruge casa. Ulterior poti prezenta cainele.

0 Shares
You May Also Like