Ce asteptari au oamenii care se cazeaza la hotel?

Ce asteptari au oamenii care se cazeaza la hotel?

0 Shares
0
0
0

Pentru foarte multe persoane, hotelul poate deveni o a doua casa pentru o perioada mai scurta sau mai indelungata de timp.

De unde pana unde aceasta afirmatie? Ei bine, la hotel oamenii se pot caza, pot dormi, pot manca, pot face dus cand isi doresc, exact la fel ca si acasa. De multe ori chiar, oamenii care se cazeaza la hotel beneficiaza de conditii mult mai bune la hotel decat ceea ce au acasa.

Tinand cont de toate aceste aspecte, este cat se poate de firesc ca oamenii sa caute atunci cand au nevoie de cazare, cel mai bun hotel.

Ei bine, dar ce inseamna oare cel mai bun hotel? Pentru unii cel mai bun hotel este cel mai scump hotel, pentru altii cel mai bun hotel este cel mai ieftin hotel, iar exemplele pot continua.

Un lucru insa este cat se poate de clar, si anume ca hotelul cel mai bun este acela care reuseste sa multumeasca din toate punctele de vedere clientii.

Discutam aici in primul rand despre hotelurile care au personalul de cea mai buna calitate, un personal placut care stie sa se faca apreciat de catre clienti.

Apoi, conteaza foarte mult si conditiile de la hotel, conteaza modul in care sunt amenajate camerele, conteaza deasemenea foarte mult si felul in care arata baia.

Pentru clienti conteaza foarte mult si daca au sau nu aer conditionat, conteaza daca au bar in camera de hotel, conteaza deasemenea sa aiba televizor in camera. Pentru unii este extrem de important sa aiba wifi in camera.

Ei bine, alti clienti pun accent pe alte conditii, astfel ca pentru ei cosmeticele hoteliere au o mai mare importanta. Pentru acestia conteaza foarte mult sa poata sa foloseasca un sapun hotel de cea mai buna calitate atunci cand sunt cazati la hotel.

Alti clienti pe langa sapunul de cea mai buna calitate isi doresc sa poata folosi produse de ingrijirea pielii de cea mai buna calitate, in timp ce alti clienti isi doresc sa beneficieze de geluri de dus de cea mai buna calitate.

Pentru unii clienti conteaza foarte mult si accesoriile de care pot sa beneficieze atunci cand se cazeaza la hotel. Unii isi doresc ca in momentul in care ies de la dus, sau dupa ce fac o baie fierbinte in cada, sa aiba la dispozitie un halat de baie.

Unii clienti ai hotelurilor isi doresc foarte mult sa aiba la dispozitie slapi pe care sa ii foloseasca atunci cand merg la dus, si deasemenea isi doresc sa aiba la dispozitie papuci pe care sa ii incalte atunci cand stau in camera de hotel.

Asadar, dupa cum se poate observa, in momentul in care trebuie sa se cazeze la un hotel, oamenii au diferite asteptari privind conditiile. In functie de conditiile pe care le gasesc la hotel, si in functie de bugetul pe care il au la dispozitie, acestia pot alege sa se cazeze la hotel, sau aleg sa caute in continuare pana cand gasesc hotelul ideal.

0 Shares
You May Also Like