Cele mai cunoscute probleme ale telefoanelor iPhone 6s

Cele mai cunoscute probleme ale telefoanelor iPhone 6s

0 Shares
0
0
0

Fiecare persoana care se afla in cautarea unui smartphone isi doreste un dispozitiv faorte perofmant, si daca se poate ca acesta sa fie de la un producator de top de pe piata.

Ei bine, unul dintre acesti producatori este dupa cum bine stim cu totii Apple, brand care scoate pe piata dispozitivele iPhone.

In legatura cu telefoanele scoase pe piata de catre acest mare nume din industrie trebuie sa mentionam faptul ca acestea sunt extrem de performante, vin cu un sistem de operare diferit fata de majoritatea producatorilor (iphone are sistemul de operare iOS), insa au si un mare dezavantaj.

Cel mai mare dezavantaj pe care il au terminalele iPhone este acela ca sunt foarte scumpe, iar pe langa telefoane in mod evident si accesoriile acestora sunt foarte scumpe.

Tocmai acesta este si motivul pentru care foarte multi utilizatori inca isi indreapta atentia spre modele precum iPhone 6s, in ciuda faptului ca deja a aparut de mult timp si modelul iPhone 7 sau modelul iPhone 7 Plus.

Mai mult decat atat, au aparut modele de la Apple precum iPhone 8, iPhone 8Plus sau iPhone X, insa acestea costa foarte multi bani si foarte multa lume nu si le permite.

Ei bine, dintre cei care aleg sa isi cumpere un terminal iPhone 6s, trebuie precizat ca majoritatea sunt foarte multumiti de alegerea facuta.

De ce? In primul rand pentru ca terminalul iPhone 6s este cel mai bun din smartphone din gama sa, dispune de specificatii tehnice remarcabile, si nu in ultimul rand are un aspect foarte frumos.

Partea mai putin placuta este aceea ca si aceste terminale pot intampina diferite probleme, motiv pentru care pot sa ajunga intr-un service gsm specializat in reparatii iPhone.

De regula aceste terminale au o problema in ceea ce priveste incarcarea, iar aceasta este de cele mai multe ori cauzata de faptul ca utilizatorul nu foloseste un incarcator iPhone 6s original, ci foloseste un incarcator iPhone 6s contrafacut.

De cele mai multe ori, daca se foloseste foarte mult timp un asemenea incarcator, telefonu incepe sa aiba probleme serioase asa ca trebuie sa ajunga pe mana specialistilor de la service.

Pe langa problemele privind incarcarea, exista terminale iPhone 6s care au o problema in ceea ce priveste bateria. Stim cu totii faptul ca de regula smartphone-urile nu rezista mai mult timp de o zi incarcate, insa exista terminale iPhone care rezista mult mai putin timp incarcate, desi au si functia de economisire a energiei activata, si telefonul nici nu este foarte solicitat.

O alta problema poate fi aceea ca telefonul iPhone 6s nu receptioneaza semnal gsm, in ciuda faptului ca in zona respectiva de regula se receptioneaza un semnal foarte bun.

In aceste conditii mai mult ca sigur este vorba despre o problema a antenei de semnal, asa ca utilizatorul va trebui sa isi duca telefonul cat mai repede in service.

Ei bine, acestea sunt doar cateva cazuri intalnite, insa cu siguranta nu este obligatoriu ca un utilizator sa intampine o asemenea problema.

0 Shares
You May Also Like