Ce-trebuie-sa-stii-despre-telefoanele-Android
Ce trebuie sa stii despre telefoanele Android?

Ce trebuie sa stii despre telefoanele Android?

0 Shares
0
0
0

Ce-trebuie-sa-stii-despre-telefoanele-AndroidVa aflati in Capitala si aveti nevoie de un Service GSM Bucuresti? Atunci intelegem ca alegerea ce ar trebui facuta poate sa fie destul de dificila deoarece intr-un oras asa mare sunt numeroase service-uri GSM si puteti deveni dezorientati.

Cel mai bine ar fi ca atunci cand vreti sa apelati la un service GSM sa luati in calcul si recomandarea celor care au mai apelat la astfel de servicii. In cazul in care nu cunoasteti persoane care sa va poata recomanda un service puteti sa intrati pe Service GSM si sa luati legatura cu personalul specializat de aici.

Foarte multe dintre telefoanele smart folosesc Android ca si sistem de operare. In general telefoanele care au Android au mai multe setari inteligente si mai jos va vom prezenta o parte dintre ele.

Cel mai des personele care au telefoane inteligente spun ca au probleme cu bateria si acest lucru le cauzeaza un disconfort major pentru ca bateria se termina mult prea repede.

Acest lucru are loc din cauza faptului ca primesc mereu notificari inutile si ca in sistem raman deschise numeroase aplicatii. Pentru ca notificarile sa fie dezactivate trebuie sa intrati in setari, sa mergeti la categoria pentru aplicatii, sa intrati pe aplicatia dorita si sa debifati primirea acestor notificari.

Oamenii folosesc des internetul pe telefonul mobil. Sunt unele companii care au date mobile si au un numar mare de MB pe cand altele nu.

Daca porniti internetul atunci cand nu aveti nevoie veti consuma date dar veti consuma si bateria si de aceea este recomandat sa opriti internetul in momentul in care nu il utilizati. Cum faceti asta? Mergeti in meniul telefonului si intrati la setari, selectati utilizarea datelor si opriti datele mobile.

Cel mai des intalnim posesori de dispozitive mobile cu Android care sunt nemultumiti de faptul ca toate aplicatiile se updateaza automat in momentul in care conexiunea de date este pornita si consuma foarte multi MB. Pentru a nu avea astfel de probleme va recomandam sa opriti update-urile automate si sa le setati pentru ca acestea sa functioneze numai cand aveti o conexiune prin WI-FI. Pentru a face asta e nevoie sa intrati in Setari la Magazin Play si sa bifati optiunea pentru oprirea update-urilor de la aplicatii. Sistemele de operare isi fac des update-uri.

Pentru a va asigura de faptul ca sunteti la ultima versiune pentru dispozitivul pe care il detineti va trebui sa intrati in Setari si la Despre telefon si sa selectati System update.

Apoi dati Verifica acum. In cazul in care mai exista si o alta versiune mai noua aceasta va aparea pe ecran iar daca nu veti fi informat de faptul ca telefonul este la zi cu updateurile pentru sistemul de operare.

Utilizatorii de android sunt nemultumiti si de faptul ca auto corect se activeaza automat. Acesta se poate dezactiva destul de simplu. Trebuie sa mergeti in setari apoi sa selectati optiunea Limba, apoi introducere text.

Va trebui sa debifati optiunea verficator ortografic si apoi sa intrati in tastatura Google si sa setati dezactivat pentru autocorectare si sa setati ascunde pentru afisare sugestii de corectare.

0 Shares
You May Also Like