Cum-sa-iti-amenajezi--camera-de-zi

Cum sa iti amenajezi camera de zi ?

0 Shares
0
0
0

Cum-sa-iti-amenajezi--camera-de-ziSugestii practice pentru alegerea si asezarea mobilierului in living-room .

Camerele de zi pot sa aiba mai multe intrebuintari, de la camin la camin. In unele locuinte ele pot fi incaperile preferate pentru intalnirea intregii familii; iar in altele, acestea pot fi folosite doar pentru musafiri.

Indiferent de aceste folosiri, exista cateva chestiuni de care ne putem lovi atunci cand amenajam (sau reamenajam) camera de living. Tocmai de aceea, am pus laolalta in acest articol o serie de sfaturi utile pentru gasirea si asezarea acestui mobilier aparte.

Alege si foloseste mobila pentru a crea spatii optime pentru conversatie. Aici, oamenii ar trebui sa poata vorbi confortabil, fara sa isi intinda gatul si fara sa trebuiasca sa strige. Daca ai un living room mare, este nevoie de dezvoltarea unor astfel de spatii.

Stabileste punctul central al camerei de zi si aranjeaza mobila in jurul acestuia. Acesta poate fi un semineu, o fereastra frumoasa, un televizor, etc.

Nu uita de modul in care vor intra si vor iesi oamenii din camera de zi. Lasa suficient spatiu pentru ca oamenii sa se poata deplasa in jurul pieselor de mobilier – incat sa poata ajunge cu usurinta dintr-o parte a camerei in cealalta.

Indeparteaza mobilierul de langa pereti – daca lipesti mobila de pereti, comiti o mare greseala (insa des intalnita). Daca partea din spate a unui astfel de element de mobilier este finisat, nu este nicio rusine in a fi vizibil.

Tine cont de marimea urmatoarelor piese de mobilier si masoara spatiul de care dispui, inainte de a le cumpara:
–    Canapea si scaune
–    Covor
–    Masuta de cafea
–    Alte mese

Dupa ce toata mobila este montata, este necesar sa te gandesti la pozitia accesoriilor din aceasta camera. Nu te grabi, ci acorda o importanta semnificativa acestei etape. Daca poti, in etapa design-ului interior, insereaza si aceste accesorii.

Firme de mobilier din Baia Mare, precum Ghise Design, permit proiectarea 3D a intregii incaperi ce urmeaza sa fie mobilata. Astfel, munca ta este mult mai usoara.  Aceasta este o metoda mult mai usoara decat a schita totul cu un creion, pe o hartie.

Iar pentru a fi sigur ca mobilierul pentru living-room este cu adevarat la dimensiunile potrivite, in culorile preferate, cu un look unitar, alege mobila la comanda pentru camere de zi oferita de Ghise Design.

0 Shares
You May Also Like