Ce cumpara nasii pentru bebelusi la botez?

Ce cumpara nasii pentru bebelusi la botez?

0 Shares
0
0
0

Viitorii nasi, cu siguranta trebuie sa isi indrepte atentia spre mai multe obiecte pe care trebuie sa le cumpere, atunci cand trebuie sa crestineze un bebelus. Ei bine, in continuare vom vedea care sunt aceste obiecte, pentru ca viitorii nasi sa stie sa se pregateasca.

Asadar, in primul rand, nasii trebuie sa isi indrepte atentia spre un trusou botez. Aceasta este obligatoriu pentru ritualul de crestinare a bebelusului.

Trusoul pentru botez contine sticluta pentru mir, care acasa este umpluta cu ulei de masline, iar odata ajunsi la biserica, uleiul capata denumirea de mir. Acesta se foloseste in timpul crestinarii bebelusului, dar si la baita de a doua zi a bebelusului proaspat crestinat.

Deasemenea, trusoul contine panza de mir in care este invelit bebele imediat dupa ce este scos din cristelnita. Deasemenea, este necesara si o fasa care vine in completarea panzei de mir.

Trusoul pentru botez contine prosopul bebelusului, care se foloseste pentru stergerea bebelusului proaspat crestinat, inainte ca acesta sa fie invelit in panza de mir.

Nu in ultimul rand, trusoul pentru botez contine un prosop mai mic pentru preot, si sapun, pe care acesta le foloseste atunci cand face ritualul de spalare a mainilor.

Asadar, trusoul de botez trebuie sa fie ales de catre nasi, si este extrem de important. Pe piata se pot gasi in clipa de fata atat trusouri botez fete cat si trusouri botez baieti, iar acestea pot fi chiar si personalizate.

Tot nasii sunt cei care isi vor indrepta atentia si spre lumanari botez, care sunt necesare in timpul ritualului de crestinare a bebelusului, de la biserica. La fel ca si in cazul trusourilor, se pot gasi si lumanari botez fetite si lumanari botez baieti, asa ca in functie de sexul bebelusului, nasii vor alege lumanarile ideale.

Exista nasi care pe langa trusoul pentru botez si lumanarile pentru botez, isi indreapta atentia si spre haine botez, iar aici discutam despre un costumas botez pentru baieti, sau despre o rochita botez pentru fete, care pot fi croite atat la comanda pe masura bebelusului, sau pot fi si croite standard, pe tipare prestabilite de la 0 luni, si pana la seturi mama – fiica, tata – fiu sau nasi – bebe, care pot deasemenea sa fie confectionate tot pe comanda.

Nasii pot alege sa cumpere pentru bebelusi si cateva body-uri sau alte articole de imbracaminte pe care cei mici sa le poarte acasa. Aici deja discutam despre body-urile care se gasesc la Botez de Poveste, si care sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, precum umbacul moale de exemplu.

Deasemenea, este important de precizat ca parintii spirituali pot alege pentru bebelusi chiar si body-uri personalizate,

Materialele folosite de atelierul Botez de Poveste sunt printre cele mai fine. Se foloseste foarte multa tesatura din bumbac 100% acolo unde hainuta atinge direct pielea bebelusului, iar pentru intreaga tinuta, ei nu fac rabat de la calitate, adaugand pentru un impact estetic materiale precum brocart, matase, dantela fina, catifea, satin ori bumbac satinat si nu numai.

0 Shares
You May Also Like