Beneficiile produselor Kashmir Hair

Beneficiile produselor Kashmir Hair

0 Shares
0
0
0

La nivel mondial exista o multime de femei care atunci cand vine vorba despre podoba capilara sunt mereu nemultumite. Unele au deja fire albe de par de la cele mai fragede varste, altele nu au un par stralucitor oricat de multe produse scumpe pentru ingrijirea parului ar folosi, iar exemplele pot continua.

Ei bine, specialistii recomanda Kashmir Hair pentru toate femeile care isi doresc sa aiba un par frumos si sanatos, un par de invidiat, iar in cele ce urmeaza vom afla mai multe detalii despre produsele din aceasta gama.

Laboratoarele de keratina din Kashmir au creat o gama unica de formule pe baza de ceara fara sulfat si paraben, destinate sa in mod special repararii firelor de par deteriorate si care nu au culoarea lor naturala.

Keratina este alcatuita din aminoacizi care penetreaza in mod activ firul de par pentru repararea, intarirea si reinnoirea acestuia. Utilizarea regulata a intregii linii de produse de ingrijire a parului va asigura ca parul este lasat sanatos, puternic si revitalizat.

Kashmir Keratin a revolutionat tratamentul pentru par. Aceasta tehnologie avansata de utilizare a capsulelor de keratina restaureaza si restructureaza parul pentru a oferi cel mai sanatos si cel mai luxos par posibil.

Aceasta gama inovatoare si extinsa de produse ofera rezultate remarcabile in cel mai scurt timp. Folosirea proteinelor de keratina reconstruieste si intareste parul pentru a produce aspectul cel mai dorit. Clientii vor fi uimiti de usurinta si eficienta Kashmir Keratin.

Formulele moleculare unice ale keratinei Kashmir pot identifica si repara parul deteriorat, nesanatoas, elimina matreata, elimina uleiul si alte impuritati si intaresc tot odata parul. Cu tratamentul parului cu ceara, parul va fi restabilit in starea sa naturala si sanatoasa.

Keratina este o proteina extrem de puternica, care este o componenta majora in par, piele si unghii. Majoritatea structurii parului, aproximativ 88%, este compusa din cheratina. Prin urmare, este important ca produsele de ingrijire a parului pe care le folosim sa contina aceasta proteina care formeaza in mod natural.

Cea mai mare parte a keratinei care contine par este materie moarta. Parul, pielea si unghiile se formeaza din celule moarte pe care corpul le scutura, pe masura ce celulele noi se imping in sus.

Utilizarea regulata a sistemului Kashmir Keratin mentine reproducerea celulelor moarte, care serveste ca strat izolant pentru protejarea tesutului delicat nou de sub ele. Acest lucru permite ca celulele deteriorate sa fie reparate, astfel incat parul sa ramana sanatos si rezistent.

Asadar, dat fiind faptul ca produsele Kasmir Hair sunt bogate in keratina, care este o proteina naturala si foarte puternica, este firesc ca parul sa aiba o multime de beneficii in cazul aplicarii produsului.

Tocmai de aceea, este indicat ca toate femeile care isi doresc sa se bucure de o podoaba capilara de invidiat sa utilizeze acest produs pentru par. Kashmir Hair, spre deosebire de alte produse precum vopselele, nu contine substante chimice si nu afecteaza in nici un fel radacina firului de par.

In urma unui tratament cu produsele din aceasta gama, femeile se vor putea mandri din nou cu o podoaba capilara de invidiat.

0 Shares
You May Also Like