Care sunt cele mai folosite instrumente de scris?

Care sunt cele mai folosite instrumente de scris?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre instrumente de scris, cu siguranta fiecare cunoastem faptul ca stiloul este cel mai elegant instrument de scris, si este probabil si unul dintre cele mai scumpe asemenea instrumente.

Tocmai de aceea, exista o multime de persoane care detin functii importante in cadrul unor firme foarte mari, si nu numai, care sunt colectionari de stilouri de lux.

Asa cum anumite persoane au facut o pasiune pentru ceasuri, altii au facut o pasiune pentru bratari sau pentru alte accesorii, asa exista si barbati care au facut o pasiune pentru stilouri, si isi doresc sa detina cat mai multe modele elegante de stilouri.

Stiloul este acel instrument de scris pe care invatam sa il folosim inca din primul an de scoala, insa trebuie mentionat faptul ca desi este un instrument elegant de scris, nu toata lumea il indrageste.

Cele mai multe persoane, iar aici ne referim desigur fie la elevii care in fiecare zi folosesc insturmentele de scris la scoala si acasa la teme, aleg sa foloseasca pixul, pentru ca acesta este un instrument de scris mult mai simplu decat stiloul.

Trebuie sa mentionam faptul ca, atunci cand discutam despre pixuri, acestea pot sa se gaseasca in diferite forme, astfel ca pot sa existe pixuri cu gel, se pot gasi pixuri cu mine de diferite culori, si se pot gasi deasemenea si pixuri personalizate.

In ceea ce priveste aceste pixuri personalizate, trebuie sa mentionam faptul ca ele pot sa fie achizitionate de la magazinele care se ocupa cu comercializarea produselor personalizate, insa ele pot sa fie primite drept cadou si de la diferiti antreprenori care aleg sa isi promoveze business-ul, oferind drept cadouri astfel de produse personalizate.

Cei care folosesc un pix personalizat, o pot face fie datorita faptului ca sunt foarte incantati de pixul personalizat pe care il detin, fie datorita faptului ca isi doresc sa poarte cu ei produsul personalizat pentru ca acesta are o mare valoare sentimentala pentru ei, fie folosesc pixul respectiv datorita faptului ca nu au un alt pix la indemana cu care sa scrie.

Lasand acum la o parte aceste pixuri personalizate, trebuie mentionat faptul ca tipurile de pix sunt foarte diferite, atunci cand discutam despre materialu lor, astfel ca unele sunt realizate dintr-un plastic tare, care poate sa fie incomod pentru degete si sa aiba forma unui hexagon.

Se pot gasi deasemenea si pixuri care sa fie prevazute cu un manson mic de cauciuc, asta pentru a proteja degetele, iar persoana care foloseste pixul pentru a scrie, sa isi poata desfasura in cele mai bune conditii activitatea.

Deasemenea, exista pixuri practice si simple, dar exista si pixuri care pot sa fie prevazute cu doua, cu trei sau cu 5 paste colorate, asa ca alineatele importante vor putea fi scrise cu o alta culoare.

Ei bine, pe langa stilouri si pixuri, cu siguranta tot din categoria instrumentelor de scris putem aminti si creioanele, iar aici fie ne referim la creioanele simple, fie ne referim la creioanele cu mina.

Asadar, acestea sunt instrumentele de scris, pe care cu totii le folosim, sau le-am folosit cel putin odata in viata.

0 Shares
You May Also Like