Avantaje pe care le au modelele de videochat

Avantaje pe care le au modelele de videochat

0 Shares
0
0
0

Mai intai de toate, trebuie sa mentionam faptul ca videochatul este o ramura a industriei de diverstisment pentru adulti, iar aceasta activitate este legala pe teritoriul Romaniei din anul 2003.

Un amanunt foarte important, este acela ca o multime de barbati din strainatate aleg sa acceseze site-urile pentru adulti, pentru a cauta compania modelelor videochat, iar acesti barbati straini platesc sume mari sau foarte mari de bani pentru a beneficia de compania modelelor, chiar daca acestia se vad doar la camera web.

Datorita faptului ca domnii care au nevoie de compania modelelor videochat, platesc sume atat de mari de bani, si fetele care fac videochat ajung sa castige foarte multi bani in fiecare luna.

De fapt, acesta este si principalul motiv pentru care o multime de fete aleg sa caute videochat Money-studio.ro, pentru a urma o cariera in aceasta industrie din care se pot castiga multi bani.

Despre banii castigati din videochat, trebuie sa mentionam faptul ca acestia pot sa fie mai multi sau mai putini, in functie de cat de mult munceste fiecare model, insa fetele care au de gand sa castige multi bani din aceasta activitate, ar trebui sa munceasca program normal, de 40 de ore pe saptamana.

Deasemenea, castigurile pot sa fie diferite de la un studio videochat la altul, in functie de intelegerea notata in contractul de munca, conforma careia modelul are de castigat un anumit procent, care poate sa fie mai mic sau mai mare, din suma de bani pe care a adus-o in contul studioului.

Pe langa bani insa, cu siguranta fetele care opteaza pentru o cariera in acest domeniu de activitate, pot sa aiba si o multime de alte avantaje.

Stim cu totii faptul ca fetele sunt pasionate de cosmetica si de infrumusetare, asa ca ele vor fi tot timpul machiate atunci cand se afla la studio, si nu numai, iar pentru aceste servicii nu vor mai avea de suportat costuri suplimentare, pentru ca vor fi machiate la studio.

Pentru ca discutam despre videochat ca si o activitate perfect legala, trebuie mentionat faptul ca inca un avantaj pe care il au fetele care practica aceasta meserie, este acela ca ele au platite mereu toate taxele la stat, iar mai mult decat atat, pot sa beneficieze de asigurare medicala privata, sau pot sa beneficieze deasemenea chiar si de abonament la sala de fitness.

Exista studiouri care pun foarte mare pret pe modelele pe care le au, asa ca pentru a-si multumi modelele, acestia le ofera mereu bonusuri pentru fidelizare, sau bonusuri de performante, care pe langa salariul castigat, pot sa insemne foarte mult.

Sunt fete care si-ar dori sa urmeze o astfel de cariera, insa datorita faptului ca in orasul sau in satul unde locuiesc nu exista un studio videochat, iar de acasa nu pot sa faca videochat pentru ca nu au conditiile necesare, renunta la ideea de a urma o asemenea cariera.

Din fericire insa, exista si studiouri de videochat, care le ofera fetelor chiar si cazare gratuita, astfel inca acestea sa poata sa lucreze si sa genereze profit atat pentru studio, cat si pentru ele.

0 Shares
You May Also Like