Cand-telefonul-mobil-este-un-pericol

Cand telefonul mobil este un pericol?

0 Shares
0
0
0

Cand-telefonul-mobil-este-un-pericolAi apelat vreodata la un service GSM Bucuresti? Daca ai apelat si nu ai fost multumit de serviciile oferite, cu siguranta nu ai beneficiat de serviciile celor de pe www.servicegsm.ro.

Acestia ofera cele mai calitative servicii GSM Bucuresti fiind cunocuti si apreciati in acest domeniu. Contacteaza-i si repara-ti telefonul in cele mai bune conditii.

Smartphone-ul este un gadget pe care il au foarte multe persoane. Din nefericire insa, de multe ori el ne poate pune viata in pericol. Iata cateva situatii care ne pun viata in pericol nu doar atunci cand avem un smartphone, ci si un telefon normal.

La volan

Tot mai adesea intalnim situatiile in care soferii vorbesc la telefon atunci cand se afla la volan. Studiile au demonstrat faptul ca telefonul mobil folosit la volan este un real pericol, deoarece distrage soferul de la drum.

Mai periculos decat vorbitul la telefon este scrierea se SMS-uri, deoarece o singura secunda poate fi fatala la volan. Pentru a mai elimina din cazurile in care soferii vorbesc la telefon la volan, s-au introdus amenzi destul de mari, insa se pare ca acestea nu-i linistesc pe soferi. Daca trebuie sa vorbesti, macar foloseste dispozitive care te ajuta sa vorbesti in timp ce ambele maini iti sunt pe volan.

Cand devenim dependenti de el

Dependenta de telefoane este din nou o mare problema. Nu se stie exact cum si in ce fel folosirea in exces a telefonului mobil afecteaza sanatatea, insa se pare ca lucrurile nu sunt prea roz in aceasta privinta. Adormim cu telefonul in mana, ne trezim cu telefonul in mana. Nu e deloc bine, iar aceste practici ar trebui evitate.

Cand ascultam muzica pe strada

Unii oameni, mai ales cei tineri, obisnuiesc sa asculte muzica din telefon la casti atunci cand merg pe strada. Si asculta, si nu oricum, ci cu volumul dat la maxim, sa nu mai auda nimic in jur. Astfel iti poti pune viata in pericol.

Un astfel de exemplu am vazut chiar zilele trecute, cand o tanara s-a bagat in fata unei masini tocmai pentru ca nu a auzit-o ca venea in spatele ei. De ce nu a auzit-o? Pentru ca asculta muzica din telefon la volum maxim. Norocul ei a fost de soferul care a tratat situatia cu calm si responsabilitate. Si acesta nu este un caz unic.

Cand vorbim la felefon pe strada

Este bine cunoscut faptul ca traim intr-o tara in care se fura destul de mult. Ei bine, hotii de telefoane pot sta la panda in orice moment si nu e doar un caz in care acestia au furat telefoane direct de la urechea proprietarilor. Nu deveni atat de simplu tinta hotilor.

La munca

Sunt unele locuri de munca in care o clipa de neatentie poate fi fatala. Ei bine, in astfel de situatii, telefonul mobil nu are ce cauta in timp ce lucrezi in mainile tale. Cu cat esti mai atent/a cu atat mai bine.

Acestea sunt cateva situatii, insa sunt si altele mai des sau mai rar intalnite. Invata de la altii si procedeaza corect.

0 Shares
You May Also Like