7_lucruri_de_stiut_despre_acumulatori_auto
7 lucruri de stiut despre acumulatori auto

7 lucruri de stiut despre acumulatori auto

0 Shares
0
0
0

7_lucruri_de_stiut_despre_acumulatori_autoAcumulatorul auto este o parte importanta a automobilului, un element de care depinde capacitatea sa de functionare. Acumulatorii auto au o viata destul de lunga, pot tine si mai mult de 3 ani, in functie de tipul de masina si stilul de condus.

Pana la urma se termina, si sunt sanse mari sa te lase intr-un moment nepotrivit, in trafic, sau la drum lung. Ni s-a intamplat tuturor la un moment dat si nu e deloc placut.

Exista mai multe semne ca acumulatorul tau auto este pe sfarsit de drum, semne care te pot ajuta sa te pregatesti pentru acel moment fatidic, eventual sa cumperi un nou acumulator auto din timp. In Ploiesti gasesti acumulatori auto la Selgros, de mai multe tipuri.

  1. Masinile moderne sunt echipate cu multi consumatori electrici care pot epuiza rapid acumulatorul auto, mai ales daca sunt lasate pornite in timp de vehiculul stationeaza.

  2. Acumulatorii auto sunt foarte importanti pentru orice masina, pot tine si pana la 5 ani, insa de regula dupa ce trec 3 ani e bine sa fii pregatit de o schimbare.

  3. Cand trebuie sa cumperi un acumulator auto nou, nu te grabi, nu cauta bateria la cel mai bun pret, ci bateria care se potriveste. Fiecare masina are anumite specificatii in functie de nivelul de echipament electric pe care il are.

  4. In momentul in care schimbi acumulatorul auto, echipamentele electrice a masinii pot avea nevoie de anumite proceduri speciale, verifica manualul automobilului sau consulta un expert.

  5. Nu ezita sa iei in considerare acumulatorii auto de tip Stop-Start, desi sunt un pci mai scumpi, ajuta considerabil la scaderea consumului de carburant si au un impact mult mai mic asupra mediului.

  6. Daca inlocuiesti singur acumulatorul auto ai grija la pozitia in care il asezi, trebuie sa stea fix si sa fie conectat corectat. Daca nu te pricepi la asemenea lucruri consulta un specialista sau cheama un prieten.

  7. Nu uita de acumulatorul auto vechi. Nu il arunca la gunoi, sunt centre speciale care se ocupa de reciclarea acestor obiecte.

Sper ca aceste informatii te vor ajuta sa iti inlocuiesti acumulatorul auto la timp si sa nu ai surprize neplacute.

Selgros Ploiesti

Produse alimentare si nealimentare

Str. Grigore Cantacuzino Nr. 366A

Ploiesti, 100301 , RO

Tel: 0244 502 000

Fax 0244 502 199

0 Shares
You May Also Like