Ai-nevoie-de-casti-Bluetooth-pentru-iPhoneul-tau
Ai nevoie de casti Bluetooth pentru iPhone-ul tau?

Ai nevoie de casti Bluetooth pentru iPhone-ul tau?

0 Shares
0
0
0

Ai-nevoie-de-casti-Bluetooth-pentru-iPhoneul-tauCand vine vorba de un iPhone Apple, sunt literalmente sute, daca nu mii de aplicatii si beneficii pentru a avea acest telefon. Totusi, unul dintre cele mai bune aspecte ale acestui telefon este modul cum iti mobiliteaza viata si rationalizeaza nevoia pentru varietate, volum, electronice.

Acum, cu iPhone-ul tau, poti asculta melodiile preferate, sa iti verifici email-ul, obtii indicatii despre cum sa ajungi la o adresa si sa ai un contact constant cu lumea din jurul tau. Pana acum, una dintre cele mai grozave caracteristici despre iPhone este faptul ca are un Bluetooth de ultima generatie plasat in interiorul carcasei.

Bluetooth-ul este un mod minunat de a adauga mai multa portabilitate si sa accesezi usor telefonul iPhone si contactele. Dar care este cel mai bun dispozitiv Bluetooth pentru iPhone-ul tau?

Literalmente sunt sute de tipuri de dispozitive Bluetooth, ceea ce poate fi dificil sa te decizi care dintre acestea este cel mai potrivit pentru nevoile tale individuale. In timp ce marea majoritate prefera sa aiba speakerphones si alte dispozitive asemanatoare, numarul unu in tehnologia Bluetooth este casca.

O casca Bluetooth iti va permite sa ai contact permanent cu telefonul tau fara a fi nevoit sa tii telefonul la ureche ceea ce o face perfecta pentru cei care se afla mai mult timp in masina sau atunci cand sunt la birou si trebuie sa faca mai multe lucruri deodata. Numarul unu in castile Bluetooth pentru iPhone este Jawbone Noise Shield Bluetooth Headset pentru iPhone Apple.

Aceasta uimitoare casca nu este doar estetica, dar furnizeaza si cea mai buna calitate a semnalului. Totusi, primul lucru pe care toata lumea il va observa la aceasta casca este design-ul surprinzator. Producatorii castii Bluetooth au fost constienti de faptul ca furnizand o casca pentru iPhone, trebuie sa o faca unica si uluitoare ca iPhone-ul in sine. Si cu aceasta casca particulara si-au atins obiectivele. Aspectul acestei casti este frapant datorita castii unice care se introduce in ureche si microfonului din “otel” perforat.

In realitate, aceasta casca se muleaza pe liniile fetei, oferind calitate sunetului si confort ca nici un alt dispozitiv similar. De asemenea, dimensiunea acestei casti este relativ mica, ceea ce o face nu atat de evidenta ca in cazul altor casti Bluetooth. Aceasta mica si sofisticata casca nu iti va lua din eleganta profesionala, ci o va spori.

Dar ce face ca aceasta casca sa fie diferita de toate celelalte? Aceasta casca diminueaza zgomotul din jur, practic impiedica zgomotul ambiental sa te deranjeze. Astfel, ajusteaza volumul audio in functie de cat de mult zgomot este in jurul tau. Aceasta inseamna ca te vei bucura mereu de o calitate audio buna, caracteristica dupa care multe casti Bluetooth tajesc. Forma curbata a castii nu se datoreaza doar motivelor estetice, dar serveste si pentru o tehnologie inalta.

Datorita microfonului curbat pe linia obrazului, nu doar ca detecteaza si transmite sunetele care ies pe gura, de fapt percepe vibratiile din voce si apoi activeaza microfonul. Acest lucru este posibil datorita diferitilor senzori de sunet din interiorul castii. Daca esti in cautarea unui companion pentru iPhone-ul tau care sa adauge stil si gratie comunicarii, atunci te vei indragosti de Jawbone Noise Shield Bluetooth Headset .

0 Shares
You May Also Like