Caracteristicile-ascunse-ale-noului-Galaxy-S5
Caracteristicile ascunse ale noului Galaxy S5

Caracteristicile ascunse ale noului Galaxy S5

0 Shares
0
0
0

Caracteristicile-ascunse-ale-noului-Galaxy-S5Despre noul Samsung Galaxy S5 stim deja ca are o camera de 16 megapixeli, un display de 5.1 inci FHD Super AMOLED, scanner pentru amprenta, monitor de ritm cardiac incorporat si ca este rezistent la apa si praf. Ei bine, iata cateva lucruri pe care nu le stiati despre noul Galaxy S5:

1. Poti scrie pe el cu un creion

Si nu, nu vorbim aici despre ecusonul de pe spate. Senzorul de atingere de pe Galaxy S5 este atat de sensibil incat poate recunoaste atunci cand atingem, trecem sau scriem pe el cu un creion.

Pentru a folosi telefonul astfel, mergeti la Setari, apoi Display si apoi bifati casuta “Increase touch sensitivity” (cresteti senzitivitatea la atingere) sau selectati “Touch sensitivity” din cele 22 de iconite din meniul rapid tragand in jos bara de stare cu doua degete. Acum puteti trimite mesaje-text instant, puteti trimite fisiere, puteti face poze cu degetele libere, cu mana inmanusata, cu unghia si chiar cu un creion.

2. Inclinat spre o lista de redare personalizata

Listele de redare sunt o forma de arta care necesita destul de mult timp pentru a fi configurate corect. Ar putea deveni un pic plictisitor uneori. Cu toate acestea, atunci cand aveti o stare perfecta pentru a asculta muzica, ultimul lucru pe care il doriti este o lista de cantece amestecate inadecvat care sa va strice dispozitia. Ce facem atunci? Inclinati Galaxy S5 pe orizontala (in modul peisaj) in timp ce ascultati o melodie prin intermediul music player si atunci telefonul va va sugera instant piese similare dintre cele stocate in memorie pe baza informatiilor oferite de melodia curenta, informatii precum gen, tonalitate sursa etc. Prin urmare, cu cat aveti mai multe melodii, cu atat recomandarea este mai buna, fara prea mari batai de cap.

3. Selectati aplicatiile preferate cu “Toolbox”

“Toolbox” este un mic widget care se deschide si se inchide precum un mini-fisier sau, daca vreti, precum un “sertar de aplicatii”. Este mic si rotund si poate fi mutat aproape oriunde pe ecran. Puneti aplicatiile favorite aici si accesati-le rapid ori de cate ori aveti nevoie de ele. Puteti fie sa atingeti pictograma “Toolbox” de pe panoul rapid sau puteti merge la Setari si apasati “Toolbox”. O pictograma de culoare alba in forma de cerc, cu trei puncte in interior va aparea pe ecran. Tineti apasat pe pictograma si trageti-o pe butonul Edit si apoi veti putea personaliza care aplicatii sa apara in meniul Toolbox. Meniul de comenzi rapide va fi afisat si poate fi activat pe fiecare ecran, ceea ce il face extrem de util pentru multi-tasking.

4. Mentineti confidentialitatea dumneavoastra cu Private Mode

Cum va protejati mesajele secrete, imaginile si mesajele vocale de alte persoane precum unii dintre colegii de camera indiscreti sau prietenii carcotasi? Galaxy S5 dispune de un “Private Mode” utilizat pentru a ascunde aceste documente personale, imagini, mesaje text, clipuri video, mesaje vocale de curiosi. Pentru a activa acest mod, trebuie mai intai sa alegeti felul in care doriti sa deblocati ecranul in Private Mode.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa mergeti la Setari si apoi sa apasati “Private Mode”. Dupa ce ati selectat continutul pe care doriti sa-l ascundeti, apasti Menu, apoi “Move to private” si o cheie de blocare va aparea alaturi de continut protejandu-l in conditii de siguranta. Usor, nu?

Pentru mai multe detalii legate de noul Galaxy S5, dar si despre alte produse din gama Samsung, accesati .

0 Shares
You May Also Like