Accesorii pentru telefoanele mobile

Accesorii pentru telefoanele mobile

0 Shares
0
0
0

In momentul in care va cumparati un telefon mobil, ar fi indicat sa va indreptati atentia si spre cateva accesorii telefoane, care veti vedea ca va vor putea fi de mare ajutor in anumite situatii.

Cel mai indicat ar fi sa va indreptati atentia spre acele accesorii care ii ofera telefonului protectie, iar aici discutam in primul rand despre folia de protectie din sticla a ecranului, care protejeaza display-ul atat impotriva socurilor mecanice cat si impotriva murdariei sau a zgarieturilor.

Exact in aceleasi scopuri protejeaza si o husa, insa aceasta are si rol estetic, asa ca aceste doua accesorii este neaparat sa le cumparati, insa pe langa ele mai puteti gasi si alte accesorii dupa cum puteti vedea in continuare.

Difuzoare portabile

Se stie faptul ca fiecare telefon este dotat cu un difuzor implicit, asa ca unele telefoane au difuzoare mai performante si care ofera o calitate buna a sufletului, in timp ce altele ofera o calitate mult mai slaba a sunetului.

In conditiile in care telefonul dvs. nu are un difuzor bun, ar fi indicat sa va indreptati atentia spre un difuzor portabil Bluetooth pe care sa il puteti purta cu usurinta in diferite calatorii. Aici putem discuta de exemplu despre un difuzor cum ar fi Ultimate Ears Boom 2, care este un difuzor Bluetooth excelent, care are sunet de 360 ​​grade cu bass, clasa IPX8 pentru rezistenta la apa si praf si o durata de viata de pana la 15 ore.

De asemenea, puteti sa va indreptati atentia spre difuzorul wireless JAM Heavy Metal Wireless care dispune de o putere de 20 W, baterie de 8 ore, mesaje vocale etc. Exista si alte solutii care sunt mai accesibile si portabile – DOSS Touch Bluetooth Speaker, asa ca in functie de buget va puteti alege un astfel de accesoriu.

Flash OTG Flash Drive

Caracteristica USB OTG pe telefonul smartphone Android este foarte noua si o puteti folosi in mai multe moduri diferite. Acesta va vine in special in ajutor atunci cand aveti un smartphone cu un spatiu de stocare destul de modest si trebuie sa stocati diferite fisiere.

Exista o multime de unitati USB flash OTG excelente disponibile pe piata in clipa de fata. In timp ce cautati o unitate flash USB OTG microSD, puteti cumpara oferta SanDisk Ultra. Dar, pentru o unitate flash USB tip C OTG, puteti cumpara Ultra USB tip C SanDisk. Si daca doriti atat o unitate flash microUSB, cat si o unitate flash USB Type-C, puteti cumpara o unitate flash Fnova USB Type-C OTG 3 in 1.

Dar, daca detineti un iPhone sau iPad, stiti ca nu exista suport pentru USB OTG, dar nu va faceti griji, SanDisk ofera iXpand Flash Drive, care functioneaza pe dispozitivele iOS.

Carduri de memorie

Se stie faptul ca smartphone-urile au un spatiu intern de stocare din ce in ce mai mare, insa in cazul in care detineti un smartphone cu spatiu mic de stocare (16 GB, 32 GB) si aveti nevoie de mai mult spatiu liber pentru a stoca poze, clipuri video sau alte fisiere, cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia spre cardurile de memorie. In functie de buget puteti sa gasiti carduri de memorie cu o capacitate de stocare foarte mare, de 256 GB de exemplu.

0 Shares
You May Also Like