Tu ce tip de laptop preferi?
Tu ce tip de laptop preferi?

Tu ce tip de laptop preferi?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, laptopurile au inceput sa depaseasca PC-urile in preferintele utilizatorilor, iar acest lucru este firesc daca stam sa ne gandim ca un laptop ne ofera exact aceleasi performante precum un PC, daca nu chiar performante superioare, este usor de transportat, si nu necesita foarte mult spatiu.

Se pare ca acestea sunt principalele motive datorita carora utilizatorii au inceput sa isi cumpere laptopuri si sa renunte la PC-urile de acasa. Majoritatea celor care au inca un PC acasa sunt gammeri, insa mai nou, se pot gasi pe piata o multime de laptopuri special construite pentru gamming.

Ei bine, tu ca si utilizator care esti in cautarea unui laptop, trebuie sa stii ca ai posibilitatea sa iti alegi un model nou, care in mod evident va fi destul de costisitor, insa este un echipament performant, si care  beneficiaza de o perioada de garantie de pana la 60 de luni.

Ai posibilitatea de a opta pentru un model de laptop refurbished, asta in conditiile in care iti trebuie neaparat un echipament performant, dar nu iti permiti sa cheltuiesti foarte multi bani ca sa iti cumperi un echipament nou.

Alegand un echipament refurbished vei face o afacere ideala, iar acest lucru se datoreaza raportului calitate – pret, excelent pe care il au echipamentele refurbished. Vei putea sa gasesti o multime de laptopuri refurbished care sa fie si mai ieftine dar si mai performante decat laptopurile noi.

Ei bine, ultima categorie de laptopuri spre care iti vei putea indrepta atentia, cuprinde modelele second hand. Ar fi o idee buna sa iti alegi un astfel de laptop, mai ales in conditiile in care nu vei utiliza foarte mult echipamentul. Preturile atractive ale acestor produse second hand, cu siguranta te vor incanta, asa ca daca ai nevoie de un laptop pe care sa nu il soliciti foarte mult, un laptop second hand este ideal pentru tine.

Deci, din cate se poate vedea, iti poti alege un model care sa se incadreze intr-una din aceste trei categorii de produse, insa trebuie sa iti cumperi neaparat un cooler pentru laptop, indiferent de modelul pe care l-ai ales, si indiferent de categoria din care ai ales produsul.

Un astfel de accesoriu pentru laptop este ideal, pentru ca el iti ajuta echipamentul sa nu se supraincalzeasca, astfel ca laptopul tau va functiona tot timpul la capacitate maxima.

Vei putea sa gasesti atat coolere care sunt echipate cu un ventilator, cat si coolere echipate cu doua ventilatoare, dar ar fi ideal sa alegi un cooler cu doua ventilatoare, deoarece va grabi procesul de racire. Trebuie specificat faptul ca un astfel de cooler, functioneaza prin intermediul unui port USB al laptopului.

Este deasemenea important de stiut faptul ca un cooler nu trebuie sa fie zgomotos, iar in cazul in care totusi produce zgomot, acesta nu trebuie sa depaseasca 25 de decibeli.

Forma unui cooler este asemanatoare cu a unei masute de mici dimensiuni, astfel ca oriunde iti duci laptopul, iti poti duce si cooler-ul, pentru ca acesta sa raceasca echipamentul, care trebuie sa functioneze in conditii optime.

0 Shares
You May Also Like