http://husedetelefon.ro/432/huse-de-telefon-pentru-samsung-s3-i9300-mirror-case.jpg
http://husedetelefon.ro/432/huse-de-telefon-pentru-samsung-s3-i9300-mirror-case.jpg

Cat de bine protejeaza husele din metal?

0 Shares
0
0
0

Diversitatea huselor de telefon din ultima vreme, de la huse din silicon sau plastic, la huse de metal, de la huse mai putin sofisticate, la cele mai elegante si pretioase, va face ca alegerea sa fie ceva mai complicata, dar nu imposibila.

Statisticile demonstreaza ca toate smartphone-urile au un corespondent intr-o husa. Si nu este un lucru de care sa nu se tina cont, faptul ca daca smartphone-urile sau devenit din ce in ce mai scumpe, este firesc ca posesorii acestor telefoane sa caute sa isi protejeze investitia prin utilizarea huselor. In continuare o sa va prezentam cateva detalii despre o husa din metal.

Husa telefon din metal a aparut mai tarziu pe piata si reprezinta un segment mai restrans in industria telefoniei mobile. Dar s-a observat ca se inregistreaza o crestere la vanzari, ceea ce constituie un fapt promitator. Husele metalice au avantaje si dezavantaje, ca toate celelalte huse.

In primul rand, sunt foarte apreciate de persoanele de sex masculin, deoarece sunt pline de textura si ofera o nota de masculinitate. In plus, aceste huse din metal ofera si o nota de exclusivism si rafinament, in special in cazul unor carcase metalice argintii sau negre. Apoi, sunt foarte usor de utilizat in sensul ca se ataseaza cu usurinta la telefon si se intretin si curata foarte usor de praf prin frecarea usoara cu o laveta.

Cea mai importanta caracteristica a lor este rezistenta si durabilitatea. Daca aveti grija de ele, acestea vor rezista ani si ani fara sa fie afectate semnificativ. Totusi sunt niste huse din metal! Un alt avantaj este acela ca prezinta o conductivitate termica foarte buna, pentru ca telefoanele mobile care sunt utilizate perioade lungi de timp se incalzesc destul de tare. Husele din metal au conductivitate foarte buna, deci nu vor permite ca telefonul sa se supraincalzeasca, prelungindu-i astfel durata de viata.

Un alt aspect pe care putini il iau in calcul este faptul ca hainele din fibre sintetice pe care le poarta oanenii pot produce campuri electrostatice, iar husele din metal pot opri daunele produse de aceste campuri si pot proteja astfel procesorul intern al smartphone-urilor. Pot fi numite adevarate scuturi care ii protejeaza pe oameni impotriva radiatiilor electromagnetice produse de smartphone-uri.

Dar iata si cateva dezavantaje: sunt usor deformabile, adica daca sunt scapate pot sa isi modifice forma sau se pot alungi si nu isi mai pot capata forma initiala. Praful se poate strecura foarte usor printre crapaturi, pentru ca nu sunt foarte etanse. Calitatea semnalului uneori este afectata de efectul de ecranare produs de metal.

In concluzie, aceste huse din metal sunt niste achizitii destul de corespunzatoare pentru orice smartphone, pentru ca sunt eficiente si necesare, sunt dintr-un material rezistent, iar dupa ce ati citit ce v-am recomandat mai sus, puteti sa achizitionati aceste huse cu incredere, iar dupa ce le-ati folosit le puteti recomanda prietenilor, daca ati fost multumiti.

Husele din metal protejeaza bine orice model de smartphone, deci nu stati pe ganduri, folositi si astfel de huse!

0 Shares
You May Also Like