Se merita sa inchiriezi o masina in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Daca stam sa cautam un raspuns pentru intrebarea “Se merita sa inchiriezi o masina in Bucuresti?”, cu siguranta raspunsul poate fi diferit de la caz la caz.

De exemplu, pentru cei care locuiesc in capitala si fac naveta cu masina la servici, insa au posibilitatea de a merge dimineata la locul de munca si cu un mijloc de transport in comun, cu siguranta nu se merita sa inchirieze o masina in capitala, mai ales pentru una – doua zile.

In schimb, pentru cei care nu locuiesc in capitala, si ajung in Bucuresti fie cu un autocar, fie cu un maxi – taxi, fie chiar cu avionul, mai mult ca sigura se merita sa inchirieze o masina in capitala.

Exista deasemenea bucuresteni care au un serviciu de asa natura incat trebuie sa paraseasca mereu capitala, asa ca daca acestia nu au masina de serviciu, sau daca aceasta este in service, trebuie sa opteze pentru serviciile unei firme de inchirieri auto Bucuresti, pentru a se putea deplasa oricand si oriunde au nevoie.

Cei care locuiesc in capitala, sau cei care au venit in capitala cu diferite treburi, pot sa gaseasca in fiecare sector al capitalei mai multe firme care inchiriaza masini, asa ca din acest motiv nu trebuie sa isi faca griji.

Firmele care inchiriaza masini in capitala, cu siguranta au preturi diferite pentru masinile lor, iar acest lucru este cat se poate de firesc, pentru ca preturile depind foarte mult de anumiti factori.

Exista de exemplu firme de inchirieri masini de lux in capitala, iar o masina de la Audi, BMW, Mercedes, sau un model Porche sau orice alta masina de lux poate costa foarte multi bani pe zi.

Cu siguranta insa, aceste masini nu vor fi inchiriate niciodata de catre oamenii de rand, ci vor fi inchiriate numai de catre persoanele care au o situatie financiara foarte bine, si care nu isi fac griji pentru ziua de maine.

Exista insa si firme care inchiriaza masini ieftine, masini pe care oricine si le poate permite. Cu siguranta aceste masini nu au confortul masinilor de lux, insa trebuie sa recunoastem ca si o Dacia Logan de inchiriat, un Ford Focus de inchiriat sau un Renaul Clio Estate printre altele, sunt masini bune, de care oamenii se pot folosi.

Plus de asta, aceste masini au un consum de carburant foarte mic, iar conditiile pe care le au oamenii in masina sunt foarte bune.

Cu siguranta o asemenea masina are climatronic sau aer conditionat in cel mai rau caz, are radiocasetofon pentru ca soferii sa asculte si muzica, plus o multime de alte dotari.

Pentru oamenii simplii, oamenii de rand care au nevoie de o masina in capitala timp de una – doua sau chiar mai multe zile, cu siguranta o asemenea masina nu poate fi decat ideala.

Plus de asta, cei care inchiriaza o masina pe termen lung, pot beneficia chiar si de o reducere importanta, ceea ce pentru ei nu poate sa fie decat un mare avantaj.

Asadar, dupa cum se poate vedea, sa inchiriezi o masina in capitala, se merita si nu se merita, insa acest lucru depinde de la caz la caz, in functie de nevoi.

0 Shares
You May Also Like