Noul-Aston-Martin-urmatorul-James-Bond
Noul Aston Martin – urmatorul James Bond?

Noul Aston Martin – urmatorul James Bond?

0 Shares
0
0
0

Noul-Aston-Martin-urmatorul-James-BondCuceritor, sarmant, energic si mereu in cautarea aventurii, Agentul 007 a reusit mereu sa capteze atentia publicului, atat prin aventurile prin care a trecut de-a lungul celor 50 de ani de experienta cinematografica cat si prin bolizii pe care i-a condus de-a lungul drumului. Cine nu isi aminteste cu placere de scenele cu celebrul Esprit Lotus alb, care, in timpul urmaririi sare in apa transformandu-se in submarin? Sau de modelul Esprit Lotus Turbo, de un aramiu superb, echipat cu celebrele anvelope de iarna Goodyear care isi croieste cu usurinta drum prin zapada?

Fara indoiala, marca James Bond este celebrul Aston Martin condus de catre Sean Connery in “Goldfingerin” in anul 1964. Aceasta este prima masina echipata cu accesorii extraordinare si este practic deschizatoarea de drumuri in ceea ce priveste masinile echipate cu gadget-uri ale agentului 007. Oare cati dintre noi nu si-ar fi dorit in propriul garaj o astfel de masina, pe care vara sa o scoatem pe autostrada spre mare, iar iarna sa o incaltam frumos cu anvelope de iarna, iar ea sa ne duca printre nameti spre o cabana de munte, facandu-ne sa ne simtim astfel ca veritabili “James Bond”?

Datorita succesului pe care l-a avut, producatorii au hotarat sa foloseasca marca Aston Martin si in seriile urmatoare, lucru ce avea sa se intample in “GoldenEye”, “Tomorrow Never Dies” si “Casino Royale”. Zvonurile spun ca, daca pana acum masina perfecta pentru celebrul James Bond ar fi fost celebrul deja Aston Martin One 77, care pana anul trecut a detinut monopolul in domeniu, ei bine deja pare a se pregati noul model, unul care promite sa devanseze tot ceea ce stiam in materie de gadget-uri James Bond.

Oferte buna pentru cauciucuri le gasiti pe www.anvelomag.ro

Aston Martin One 77 este un bolid cu motor V12, cu capacitate de 7,3 litri, ce atinge 100 km in doar 3, 7 secunde. Ca si inconvenient insa, spre deosebire de Aston Martin One 77, un bolid ce are 750 de cai putere si poate prinde pana la 350 km/h, ceea ce se zvoneste a fi noua masina a agentului 007 va putea ajunge la doar 320 km/k, atingand 100 km in 5 secunde. Castiga teren insa prin sistemele inovative si tehnologia de ultima ora si un sistem de sunet ce atinge 1000 watti. Un plus si un criteriu ce va sta poate la baza alegerii este culoarea, noul Aston Martin fiind “vazut” in nuante de rosu ” Ferrari”.

Ca si termen de comparatie se pare ca si pretul este unul mai mic. Aston Martin One 77 a fost prezentat oficial publicului la evenimentul dedicat masinilor exclusiviste Concorso D’eleganza Villa d’Este , fiind lansat in serie limitata si avand un pret de plecare de 1,2 milioane de euro, in vreme ce modelul similar mult mai tanar va porni de la 250.000 euro.

Inca nu stim sigur ce bijuterie pe patru roti il va gazdui pe noul James Bond si il va conduce intr-o noua serie de aventuri. Stim insa faptul ca un caracter puternic, un costum elegant si o masina rafinata au stat la baza succesului seriei 007 inca de la inceputul seriei. Daca in asteptarea noutatii avem tendinta ca pe sosele sa devenim noi insine “James Bond” , Anvelomag.ro ne poate ajuta sa ne transformam propriile masini in bolizi care sa faca fata surplusului de cai putere, prin echiparea cu anvelope speciale potrivite conditiilor de rulare pe care ne vom exersa propriile talente actoricesti.


Alte articole :

1.Mobiado One-77 is an Aston Martin-inspired luxury feature phone
2.Aston Martin Shows the CC100 in Germany
3.Dubai Police Getting Aston Martin One-77?
4.Tesla Hires The Man Who Made Aston Martin One-77

0 Shares
You May Also Like