Nou in ale pariurilor sportive? Afla cum trebuie sa alegi agentia de pariuri careia sa ii devii fidel

0 Shares
0
0
0

Nu sunt nici prima, dar nici ultima persoana care vorbeste despre pariuri sportive ori de cate ori are ocazia. Fiind o activitate atat de raspandita in zilele noastre, este clar ca am avea multe de vorbit despre ea. Exista o serie de reguli nescrise pe care tu, ca incepator, nu prea ai de unde sa le stii.

De la alegerea agentiei de pariuri careia sa ii devii client fidel, respectiv sa iti deschizi in cadrul sau un cont, si pana la propria strategie prin care poti castiga la pariuri sportive este o cale lunga. Vom incepe cu inceputul si anume cu alegerea agentiei ce prezinta cele mai multe avantaje pentru tine.

Te rezumi sau nu la bonusul de bun venit?

Probabil si tu cunosti pariori care isi deschid cont la mai toate agentiile de pariuri sportive doar pentru bonusul de bun venit. Putem sa ii intelegem – doresc sa poata paria fara risc de pierdere pentru inceput, insa nu despre asta sunt pariurile sportive.

Fiecare agentie de pariuri are suma ei pe care o ofera ca bonus celor ce isi deschid cont. Te poti rezuma la consistenta bonusului de bun venit, insa nu trebuie sa uiti ca, pariind constant, aceasta se va termina rapid. Eu iti recomand sa nu iei o astfel de decizie doar pe baza bonusului de bun venit, ci pe urmatoarele criterii.

  • Seriozitatea

Ai mare grija la agentia de pariuri in cadrul careia doresti sa devii client fidel. Pe internet circula si o multime de asa-zise agentii fantoma, iar daca nu le inspectezi cu atentie istoricul s-ar putea sa iti iei teapa. Atunci cand iti deschizi un nou cont ai nevoie si de cateva date de pe cardul bancar personal, iar daca le furnizezi unei agentii fantoma s-ar putea sa te trezesti cu tot felul de surprize.

Eu iti recomand sa iti indrepti atentia spre agentiile de pariuri veterane pe piata de profil, cele care, datorita tuturor avantajelor pe care le pregatesc constant, si-au atras o gramada de clienti.

  • Diversitatea in ceea ce priveste meciurile pe care poti paria

Orice parior isi doreste ca agentia de pariuri careia a ales sa ii devina client fidel sa il intampine cu diversitate in ceea ce priveste meciurile pe care poate paria. Daca zilnic, sa zicem, iti sunt puse la dispozitie 100 de meciuri pe care poti paria, atunci sa stii ca e agentia care isi merita tot banii.

Bineinteles, nu poti paria pe toate 100, pentru ca risti sa pierzi toti banii, dar cu siguranta le poti selecta doar pe cele ce prezinta un interes pentru tine, pe cele pe care iti doreai sa poti paria de ceva timp in urma.

Sa o luam cu inceputul – acceseaza Cota2 pentru a intra in contact direct cu agentiile de pariuri sportive veterane in Romania. Analizandu-le atent prin intermediul acestei platforme, decizia ta finala va fi cu singuranta una mai usor de luat. Bineinteles, chiar si dupa ce ai luat aceasta decizie iti recomand sa mai folosesti cota2.ro ca sursa de inspiratie pentru a plasa bilete castigatoare.

0 Shares
You May Also Like