Masini second hand de la parc auto sau de la bisnitar de masini?

Masini second hand de la parc auto sau de la bisnitar de masini?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre din ce in ce mai multi romani care au de gand sa isi cumpere o masina personala, isi indreapta atentia spre masinile second hand, iar in continuarea acestui articol vom vedea si cam care ar fi motivele pentru care romanii isi cumpara o masina second hand.

In primul rand, trebuie precizat ca o masina second hand este mai ieftina decat o masina noua, chiar daca este fabricata in acelasi an. De exemplu, o masina noua din anul 2018, va fi mai scumpa decat o masina fabricata tot in anul 2018 insa care are 2-3 luni de cand este rulata.

Apoi, trebuie precizat ca de multe ori masinile second hand ale producatorilor germani, care nu au o vechime mai mare de 2-3 ani de zile, sunt mai confortabile si chiar ruleaza la fel de bine precum masinile noi ale altor producatori auto, daca nu chiar mai bine.

Aspectul si confortul masinilor germane (Mercedes Benz, Audi, BMW sau Volkswagen), chiar daca au 2-3 ani de vechime, le sunt superioare masinilor scoase pe piata de alti producatori auto, chiar si noi fiind acestea din urma.

Tinand cont de toate aceste detalii, este cat se poate de firesc faptul ca majoritatea persoanelor sa isi indrepte atentia spre o masina second hand.

Exista persoane care aleg sa isi cumpere o asemenea masina de la un bisnitar de masini, dat fiind faptul ca acesta negociaza pretul masinii. De multe ori insa, bisnitarii cumpara masini cu probleme, pe care apoi le remediaza in tara, dupa care scot la vanzare masinile.

Exista chiar si bisnitari de masini care cumpara masini avariate, pe care le repara in tara, le inlocuiesc componentele inlocuite, le revopsesc, iar apoi scot pe piata masinile.

Tinand cont de aceste detalii, este firesc ca oamenii sa nu aiba incredere in acesti bisnitari de masini, si sa isi doreasca o masina second hand dintr-un parc auto.

Chiar daca de cele mai multe ori pretul unei masini dintr-un parc auto nu se poate negocia, oamenii au totusi siguranta ca isi cumpara o masina de calitate superioara.

Masinile din parcurile auto sunt verificate din punct de vedere mecanic inainte sa fie cumparate. Ele sunt supuse chiar si la diagnoze auto si testate in trafic, astfel incat cei care le cumpara de la parcul auto sa fie multumiti de alegerea facuta.

Un alt avantaj pe care il au cei care isi cumpara o masina second hand de la un parc auto este acela ca pot sa plateasca masina chiar si in rate, ceea ce in cazul cumpararii de la un bisnitar este imposibil.

Asadar, dupa cum se poate observa, cei care isi doresc o masina second hand, o pot cumpara de la un parc auto, iar pentru a afla cat mai multe informatii despre masinile din parcurile auto, pot urma in continuare sursa articol pentru a ajunge pe site-ul unui parc auto renumit.

Plus de asta, cei care isi cumpara masini de la parcurile auto, beneficiaza si de o perioada de garantie pentru masinile cumparate.

0 Shares
You May Also Like