Masina-de-spalat-cu-cea-mai-mare-capacitate-de-incarcare-din-istorie
Masina de spalat cu cea mai mare capacitate de incarcare din istorie

Masina de spalat cu cea mai mare capacitate de incarcare din istorie

0 Shares
0
0
0

Masina-de-spalat-cu-cea-mai-mare-capacitate-de-incarcare-din-istorieCu totii apreciem zilele libere. Unii poate mai mult decat ceilalti. In timp ce unele persoane vor cauta sa-si petreaca timpul liber iesind la plimbari sau recuperand orele pierdute de somn, altele, cele foarte ocupate vor cauta pe cat posibil sa fructifice timpul liber, achitandu-se de sarcinile casnice, ce se aduna in timpul unei saptamani:curatenia generala, pregatirea mesei imbelsugate pentru intreaga familie si, bineinteles, curatarea hainelor adunate constant in cosul de rufe.

Din pacate, in cazul ultimului exemplu pare destul de greu sa gestionezi eficient resursele temporale, date fiind limitarile de incarcare ale actualelor masini de spalat (capacitate de 5-8 kilograme/ ciclu de spalare). Insa, pentru cei ce vor sa depaseasca aceste limite si sa beneficieze de abilitatile unei masini de spalat de ultima generatie, a fost special creat modelul de masina de spalat WF457 de la Samsung.

La o prima vedere, cel putin din punct de vedere estetic, ai fi tentat sa spui ca este o masina ca oricare alta din gamele noi aparute, insa iata care este secretul ce o diferentiaza pe aceasta de restul masinilor ce ajung inevitabil in cate un service masini de spalat . Incarcarea masinii de spalat se face frontal, iar capacitatea de incarcare este absolut extraordinara, comparativ cu ceea ce ofera celelalte modele de masini de spalat existente pe piata la momentul actual, si anume un maxim de 20 de kilograme, gratie tamburului din inox cu capacitate de 127 de litri.

Samsung WF457 devine astfel cu certitudine masina de spalat cu cea mai mare capacitate din istorie, devenind astfel unul dintre cele mai performante si cautate modele de masini de spalat rufe de pe piata.

Sa trecem insa la un alt punct forte al produsului. V-ati intrebat vreodata in cate moduri poate fi folosit un telefon din gama “smart”? Ei bine, o noua utilizare a smartphone-ului a fost adaugata de catre specialistii Samsung, acestia creand posibilitatea de a pregati masina de spalat pentru utilizare, direct de pe telefonul mobil.

Modalitatea de programare a ciclului de spalare a hainelor, direct de pe telefonul conectat la noul model de masina de spalat WF457 de la Samsung, este un beneficiu extraordinar, datorita faptului ca acest lucru se poate face acum fara a mai fi necesara prezenta noastra langa masina de spalat. Asta ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca aceasta masina de spalat inteligenta iti ofera solutii la problemele aparute, direct pe ecranul telefonului tau, fara a mai fi nevoiti sa petrecem nicio clipa in vreun service de masini de spalat, in cautarea solutiilor.

Acestea vin rapid si util, direct pe telefon, imbunatatindu-ne complet modul de viata, prin posibilitatea minunata de a vizualiza instantaneu timpul scurs din programul de curatare, precum si pe cel ramas pana la finalizarea spalarii. Pe langa utilizarea unui smartphone pentru a face aceste modificari, exista si posibilitatea programarii directe a masinii de spalat cu ajutorul ecranului digital de 8 inchi cu care masina de spalat vine dotata.

Functia Smart Control pe care este bazat intregul concept de masina de spalat, face parte insa doar dintr-un cumul intreg de factori, ce transforma modelul Samsung WF457 intr-o masina de spalat performanta ,pentru care ai lasa intr-un service de masini de spalat vechea masina de care te ajutai pentru curatarea hainelor. Alte functii absolut extraordinare ale produsului, care par aproape inegalabile sunt functia de spalare cu abur, ce previne sifonarea si deteriorarea hainelor si functia Power Foam care beneficiaza de noua tehnologie de pompare a aerului in amestecul apa-tesatura, ce creaza astfel o masa de spuma foarte eficienta in procesul de curatare a hainelor.

Practic aceasta functie ne permite utilizarea ciclurilor de spalare si la temperaturi scazute, avand insa siguranta unei curatari depline, fara costuri majorate datorate energiei folosite pentru incalzirea apei. Pentru ca intra in contact direct cu apa, majoritatea rezistentelor masinilor de spalat au de suferit din cauza coroziunii, precum si din cauza aparitiei calcarului. Acest fapt este confirmat si de catre specialistii in domeniu masinilor de spalat, si vorbim aici despre personalul specializat de la Reparatiimasinidespalat.ro, care a intalnit si remediat nenumarate astfel de cazuri. Modelul Samsung WF457 prezinta insa componente metalice foarte bune din punct de vedere calitativ, toate folosite pentru a preintampina aparitia unor astfel de inconveniente.

Modelul beneficiaza si de tehnologia de reducere a vibratiilor (produsul ajungand pana la 1300 de rotatii pe minut) si implicit a zgomotului, ceea ce o incadreaza in gama noua de modele silentioase de masini de spalat. In privinta consumului de energie, putem spune faptul ca Samsung WF457 este prima masina de spalat ce include tehnologia Smart Grid, un program datorita caruia masina de spalat va recunoaste automat posibilitatea folosirii retelei electrice atunci cand aceasta este cel mai putin utilizata, reducand astfel un consum suplimentar de energie.

Masina de spalat Samsung WF457 urmeaza sa ajunga in curand si pe piata romaneasca si trebuie sa recunoastem ca suntem foarte nerabdatori sa o vedem si eventual sa o si probam. Functia WiFi si capacitatea mare de incarcare a acestui tip de model ne fac sa ne intrebam cu ce alte imbunatatiri ar mai putea veni un produs de profil, astfel incat sa poata devansa aceasta noua, absolut extraordinara masina de spalat?

Alte stiri actuale :

1. 6 Tips To Wash Clothes In Washing Machine
2. Smelly washing machine issue heads to high court
3. Toddler washing machine death probe
4. SETeMa unveils high speed fabric washing machine
5. Elderly woman suffers shock following washing machine fire

0 Shares
You May Also Like