Inchirierea unei masini pentru o calatorie inteligenta

0 Shares
0
0
0

Nu merita sa va luati propria masina daca calatoria catre destinatie dureaza mai mult de 8 ore. Timpii lungi de conducere cresc riscul de accident si va veti simti mult mai obositi chiar si a doua zi. Combinati un zbor ieftin cu o masina ieftina si nu numai ca economisiti bani, ci si nervi. Alegand sa colaborati cu rent a car lux Cluj Elite veti obtine cele mai bune preturi pentru inchirierea ueni masini.

Chiar daca preferati sa conduceti sau pur si simplu nu aveti ocazia sa rezervati un zbor ieftin, o masina de inchiriat este ideala. In timpul calatoriilor lungi, vehiculul  privat sufera consecintele uzurii. Daca inchiriati o masina pe aceasta distanta lunga, veti prelungi viata masinii personale.

Inchirierea unei masini in strainatate este destul de utila, asa cum am explicat mai inainte, dar exista si mai multe avantaje: Nimeni nu stie ca esti turist.

Daca intrati cu propria masina, placuta de inmatriculare va dovedi imediat ca nu sunteti localnic. In cele mai multe locuri, aceasta nu este o problema, dar exista anumite regiuni in care  ca turist, va puteti simti nesigur. In plus, masinile cu placi de inmatriculare straine prezinta un risc mai mare de furt.

In orase sau centre de orase, cautarea unui loc de parcare gratuit poate fi un adevarat test de rabdare. Este evident ca trebuie sa parcati masina de inchiriat undeva, dar uneori firmele de inchirieri au locuri rezervate in anumite parcari.

Daca parcarea in zona se dovedeste a fi o sarcina dificila si rabdarea nu este punctul forte:

  • Inchiriati masina pentru cateva ore sau doar pentru calatoria intr-un anumit loc.
  • Rezervati un hotel cu parcare sau o platiti un loc de parcare privat.
  • Gasiti alternative la masina de inchiriat (enumerate mai jos).

O masina costa cateva mii de euro si deci aveti o responsabilitate mare atunci cand inchiriati o masina. Cine obisnuieste sa conduca si isi pastreaza vehiculul mereu in cele mai bune conditii, cu siguranta nu are probleme.

Se poate intampla sa parchezi masina, iar un sofer neindemanatic sa o atinga. Daca aveti o asigurar de baza si nu puteti dovedi ca daunele sunt generate de altcineva, aceasta situatie strica chiar si cele mai frumoase vacante.

In prezent, exista numeroase oferte disponibile pentru masini de inchiriat ieftine, iar pentru inchirieri pe termen lung, se pot obtine reduceri mari.

Uneori (ca si in cazul calatoriilor mai lungi) nu exista pur si simplu alta optiune, dar puteti reduce costul calculand cate ore sau zile masina de inchiriat va ramane nefolosita.

Daca este vorba de mai mult de 3 zile, poate merita sa faceti mai multe rezervari in loc sa rezervati pentru toata perioada. Acest truc are sens doar daca compania de inchirieri de masini este in apropiere sau daca costurile si cheltuielile de transport sunt mici

Patru inchirieri pe termen lung (cu asigurare) costurile sunt similare cu a detine propria masina, insa daca alegeti corect si aveti reduceri, puteti obtine un pret mai mic sau o oferta speciala.

0 Shares
You May Also Like