Cel mai bun tratament pentru imbunatatirea buzelor

Cel mai bun tratament pentru imbunatatirea buzelor

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca aveti un zambet „gummy”, riduri deasupra buzelor, colturi in jos ale gurii sau doriti doar un ciufulet delicios, exista o optiune pentru a va imbunatati buzele si cele mai bune proceduri faciale.

Umpluturi dermice

Cea mai directa modalitate de a va modela buzele si de a le oferi clocotul, grosimea si dimensiunea dorita este prin plasarea unor umpluturi dermice direct in buze. Aceste umpluturi dureaza de obicei oriunde intre 4-10 luni.

Exista cu siguranta o tendinta catre utilizarea altor tipuri de umplutura dermica „off-label” pentru a obtine mai multa structura, modelare si proprietati de durata mai lunga. Folosirea umpluturilor de acid hialuronic cu diferite tipuri de reticulare va va permite ca rezultatele buzelor sa dureze putin mai mult, de obicei 6-12 luni.

O optiune de durata mai lunga este grefarea grasimilor pe buze . Prin obtinerea de grasime prin liposuctie , filtrarea si procesarea grasimii, apoi plasarea cu grija a grasimii in buze, buzele tale pot fi conturate. Grefarea dureaza de obicei ani de zile, facand din aceasta optiunea cea mai durabila pentru imbunatatirea buzelor.

Linii fine sau „liniile fumatorilor”

Daca aveti linii fine in jurul buzelor superioare si inferioare din cauza varstei sau fumatului, exista 2 moduri majore de a reduce vizibilitatea. Umpluturile dermice pot fi plasate usor in aceste riduri fine pentru a le inmuia si eradica. Aceste rezultate vor dura oriunde intre 6-12 luni, in functie de tipul de umplutura utilizat si de cat de repede corpul tau absoarbe umplutura dermica in timp.

O alta optiune pentru a scapa de aceste linii fine este prin refacerea pielii de un fel (chimice, laser, microneedling, radiofrecventa si alte tipuri de energie). Aceasta procedura va determina pielea din jurul buzelor sa se exfolieze, dezvaluind pielea noua sub ea, care este mai neteda si are mai putine riduri.

Indiferent de modul in care pielea ta este exfoliata, aceasta procedura va avea probabil un timp de recuperare mai lung decat orice produs de umplutura. Avantajul reaparitiei pielii este ca rezultatele vor dura luni sau ani, cu o nevoie ocazionala de retragere.

Ridicarea buzelor

Modul chirurgical de a elimina permanent subtire de buzele superioare si de a obtine o frumoasa buza superioara a buzelor este printr-o ridicare a buzelor. Aceasta procedura necesita o incizie delicata in jurul bazei nasului, indepartarea unei cantitati minime de piele si ridicarea buzei spre nas. Facand acest lucru chirurgical, buza ta va avea o inaltime mai mare si va avea, de asemenea, un varf mai vizibil.

Aceasta procedura este, de asemenea, o optiune excelenta pentru pacientii mai in varsta care au observat o crestere a lungimii dintre baza nasului si buza superioara. Ridicarea acestei zone poate fi folosita si pentru a obtine un aspect mai tineresc.

Injectii cu neurotoxina

Daca doriti o marire subtila in buza superioara, dar nu doriti niciun fel de umplutura, atunci neurotoxina injectata in buza superioara este o modalitate excelenta de a realiza acest lucru. O cantitate mica de neurotoxina (Botox, Dysport sau Xeomin) este injectata cu atentie in portiunea mijlocie a buzei superioare si dupa cateva zile veti observa o forma subtire in buza superioara.

Neurotoxina functioneaza prin relaxarea muschilor din buza superioara si iti va oferi mici „vizibile” rezultate, dar care sunt placute din punct de vedere estetic. Aceste rezultate vor dura aproximativ 3-4 luni.

Zambetul „Gummy”

Este important sa nu te simti inhibat sau sa fii constient de sine atunci cand esti fericit si zambind! Daca aveti o cantitate corecta de guma superioara care se arata atunci cand zambiti, cantitati mici de neurotoxina pot fi plasate in buza superioara si pielea chiar deasupra buzei superioare pentru a relaxa muschii care trag buzele in sus si sa va dezvaluie linia superioara a gingiei.

Dupa cateva zile, zambetul tau nu iti va mai dezvalui gingiile. Aceasta procedura nu afecteaza abilitatea ta de a zambi, ci mai degraba permite ca buzele superioare sa cada pentru a-ti acoperi gingiile. Aceste rezultate dureaza aproximativ 3-4 luni.

Asadar, acestea sunt cateva detalii importante pe care cu siguranta fiecare femeie trebuie sa le cunoasca atunci cand isi doreste ca buzele sale sa arate mai frumos si mai senzuale. Urmand o asemenea solutie, femeile nu vor mai avea buzele subtiri si vor scapa si de ridurile fine din zona buzelor.

0 Shares
You May Also Like