Cum-se-amaneteaza-aparatura-electronica
Cum se amaneteaza aparatura electronica?

Cum se amaneteaza aparatura electronica?

0 Shares
0
0
0

Cum-se-amaneteaza-aparatura-electronicaDe fiecare data cand esti in situatia in care ai nevoie de o suma de bani pe care insa nu o detii, cu siguranta te vei gandi sa te imprumuti pentru a-ti rezolva problemele pana in momentul in care iti va fi virat salariul.

In aceasta situatie, cu siguranta cea mai buna solutie ar fi aceea de a cere ajutorul familiei, asta in eventualitatea in care ei te pot ajuta si dispun de suma de bani de care ai nevoie.

Aceasta situatie insa este extrem de neplacuta, astfel ca nu iti vei dori ca ei sa stie ca tu ai asemenea probleme de ordin financiar, iar atunci nu vei cere ajutorul lor.

In acest caz, o solutie ideala pentru tine este aceea de a apela la ajutorul unei case de amanet, unde poti sa te prezinti si sa obti un imprumut, insa in schimbul acestuia trebuie sa girezi cu bijuteriile pe care le ai, sau chiar cu alte obiecte de valoare.

Mai nou, la casele de amanet se ofera si servicii de amanet electronice, astfel ca fiecare persoana care intra intr-o astfel de societate, isi poate amaneta bunurile, fie ele bijuterii sau aparatura electronica, sau chiar si autoturismele se pot amaneta.

Daca vrei sa amanetezi un bun, nu trebuie sa faci altceva decat sa te prezinti la sediul unei astfel de societati avand la tine cartea de identitate, dar si bunul sau bunurile pe care iti doresti sa le amanetezi.

Odata ce ai ajuns la casa de amanet avand asupra ta bunurile pe care iti doresti sa le amanetezi, dar si actul de identitate, nu mai ramane altceva de facut decat sa tie se evalueze bunul sau bunurile pe care vrei sa le amanetezi, iar mai apoi iti va fi propusa o suma de bani in schimbul acestora.

In cazul in care esti de acord cu suma de bani pe care casa de amanet este dispusa sa ti-o ofere, atunci vei incheia impreuna cu aceasta casa de amanet un contract de amanet, iar tu va trebui sa restitui suma imprumutata in decurs de 30 de zile, pentru a-ti putea recupera bunurile.

In caz ca nu reusesti sa platesti in aceste 30 de zile, este posibil sa beneficiezi de o perioada de gratie, insa asta mai mult ca sigur va fi o clauza din contract.

Daca de exemplu trece si aceasta perioada de gratie insa tu nici nu ai de gand sa iti achiti datoria, atunci sunt sanse mari ca daca te duci peste cateva zile cu banii, produsul tau sa fie deja vandut.

Important este sa stii despre aceste case de amanet ca apreciaza foarte mult toate aparatele electronice ale marilor branduri de pe piata, insa de exemplu daca tu ai de gand sa duci si sa amanetezi la o astfel de societate un televizor care valoreaza 1500 de lei, cu siguranta mai mult de 800, maxim 1000 de lei nu vei primi in schimbul acestuia.

La fel este si in cazul in care vrei sa iti amanetezi o bijuterie sau chiar si un autoturism, pentru ca vei primi cam jumatate din valoarea de piata a bunului amanetat.

Dobanzile deasemenea sunt destul de mari, astfel ca ar fi ideal sa apelezi la o astfel de sursa de imprumut, doar in cazul in care nu ai cum sa faci rost de bani dintr-o alta sursa.

0 Shares
You May Also Like