Cum se alege o pereche de pantaloni?

Cum se alege o pereche de pantaloni?

0 Shares
0
0
0

Traind intr-o perioada in care se pune mare accent pe imagine si pe tinuta din viata de zi cu zi, este cat se poate de firesc faptul ca fiecare femeie isi doreste sa detina in garderoba cele mai interesante si cele mai cool articole de vestimentatie.

Ei bine, alegerea articolelor de vestimentatie de la Concepto poate sa reprezinte o misiune foarte dificila pentru orice femeie, dat fiind faptul ca optiunile sunt foarte – foarte multe.

Cu atat mai dificil este pentru femei sa isi indrepte atentia spre pantaloni, dat fiind faptul ca acestea trebuie sa tina cont de tipul de silueta pe care il au. Tocmai de aceea, vom vedea cum se aleg pantalonii in functie de tipul de silueta.

Forma triunghiulara

Daca aveti un profil in forma de triunghi, trebuie sa stiti ca una dintre trasaturile dvs. principale este sa aveti o talie mica. Din acest motiv, este ideal sa purtati pantaloni cu o taietura dreapta si care sunt capabili de a va stiliza figura si care sunt capabili sa va faca soldurile sa para inguste.

Figura inversata a triunghiului

Daca silueta dvs. seamana cu cea a unui triunghi inversat, ar trebui sa incercati sa va concentrati atentia asupra partii inferioare a corpului. In acest fel, veti evidentia soldurile, iar mai mult decat atat, talia va arata mai subtire. Pariati pe pantaloni cu tesaturi fluide si bucati drepte.

Silueta rectangulara

In cazul in care esti genul de femeie cu o astfel de silueta, atunci trebuie sa adaugi un volum mai mare, astfel incat sa creezi o figura mai echilibrata si mai curbata. Pantalonii care se potrivesc cel mai bine pentru corpul tau vor fi cei prevazuti cu paiete sau cei ce se sunt capabili sa accentueeze curbele tale naturale, mai ales soldurile si fesele, dar nu exagerat. Acesti pantaloni te vor ajuta sa pari mult mai slaba.

Forma ovala

Pantalonii ideali pentru femeile cu forma ovala sunt pantalonii cu taietura dreapta, cu buzunare diagonale pe solduri sau purtate pe partea laterala a genunchilor. In acest fel, imaginea creata va arata mult mai stilizata.

Silueta clepsidra

Acest tip de silueta se se refera la o femeie cu curbe. Daca acest lucru este valabil si in cazul dvs., puteti evidentia partea din corpul dvs. care va place cel mai mult.  Daca doriti sa evidentiati picioarele dvs., pariati pe pantaloni stransi. Daca, dimpotriva, preferati sa va evidentiati fata, alegeti pantalonii palazzo.

Silueta forma de diamant

Femeile cu un profil in forma de diamant au, de obicei, o talie nedeterminata, deci pentru ca cifra sa fie mai mult compensata, cel mai bine este sa pariati pe pantaloni mulati, astfel incat sa aratati un corp mult mai subtire.

Ei bine, acum ca am vazut cum se aleg pantalonii in functie de tipul siluetei, trebuie mentionat faptul ca femeile trebuie sa isi aleaga in asa fel pantalonii incat acestia sa se completeze perfect cu celelalte articole de vestimentatie. Deasemenea, culoarea are un rol foarte important, pentru ca pentru fiecare femei exista o culoare forte.

0 Shares
You May Also Like