Cum sa ai grija de o husa

0 Shares
0
0
0

Ti-ai achizitionat recent o husa noua pentru telefonul tau inteligent si esti extrem de multumit de ea ? Smartphone-ul mobil este astfel protejat tinand cont de faptul ca ai dat multi bani pe el.

Insa, dupa mai putin de o luna de folosire constati cu surprindere ca husa nu mai are aceeasi stralucire ca in primele zile. Ti-ai dori sa o cureti insa iti este teama sa nu o deterorezi. Nu te ingrjora, iti spunem noi chiar acum modul prin care poti avea grija de o husa.

Care sunt inamicii husei tale?

Inainte de a-ti spune cum sa ai grija de o husa trebuie sa amintim care sunt principalii inamici care risca sa o deterioreze:  praful si mizeria. Praful se regaseste in juuul nostru: in aer, in buzunarul pantalonilor, in geanta, peste tot. Din pacate nu avem cum sa il evitam.

Odata cu trecerea timpului praful se va impregna din ce in ce mai tare si pe husa telefonului tau, doar ca in momentul in care discutam despre huse Iphone 8, esti avantajat din start.

Trebuie sa ai grija de husa ta inca de la inceput pentru a preveni deteriorarea sa. In ceea ce priveste mizeria amintim petele de cafea sau de suc, fondul de ten, de aceea, trebuie sa adopti unele obiceiuri pentru a prelungi durata de viata a husei tale.

Husa se va innegri sau se va ingalbeni daca este alba. Exista mai multe metode pentru a evita acest lucru dar tine cont de faptul ca trebuie curatata la un anumit timp deoarece aduna numeroase reziduri.

Fiecare husa in parte se va curata in functie de materialul din care este conceputa. Spre exemplu, o husa din piele nu va fi curatata cu mateteriale inflamabile deoarece se va deteriora si mai tare.

Husa din piele se poate curata cu putina apa calduta si un sapun, pe cat posibil, care sa contina substante de regenerare a pielii, insa pe site-ul Ciocotec.com, gasesti modele care fac fata cu usurinta acestor factori.

Daca detii o husa din plastic sau din silicon trebuie sa stii ca aceasta se poate curata usor cu ajutorul servetelelor umede sau cu ajutorul unei solutii de curatat.

Nu uita ca durata de viata a unei huse depinde si de felul in care manevrezi telefonul. Cu alte cuvinte, evita sa scoti aparatul din husa intr-un mod agresiv deoarece vei afecta integritatea husei.

Scoate telefonul din husa cu grija. Dupa ce cumperi husa nu te baza pe faptul ca este noua si nu necesita intretinere speciala, ci rezerva cinci minute pe zi pentru a curata husa atat pe interior cat si pe exterior.

0 Shares
You May Also Like