Cele mai populare jocuri pentru telefon

Cele mai populare jocuri pentru telefon

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa te joci pe telefon si aplicatiile din lista de mai jos iti fac cu ochiul, alege inainte husa de protectie potrivita, asa cum este si husa Oppo.

HOTUL DE CARTI

Un hot maestru care se respecta are nevoie de cea mai mare discretie si de o doza sanatoasa de ingeniozitate. Personajul pe care il jucati in hotul de carti nu ar trebui cu siguranta sa fie prins daca doreste sa fure prada din castelele pe care le viziteaza.

Acest titlu este un joc de carti in care trebuie sa profitati la maximum de miscarile pe care le puteti face, bonusurile la indemana voastra, care va faciliteaza jocul si zonele intunecate care va permit sa avansati fara a fi vazut.

Fiecare miscare trebuie analizata cu atentie daca doriti sa fiti sigur ca pacaliti paznicii, cainii si bufnitele care vegheaza. Daca este disponibil gratuit, va trebui sa platiti pentru a trece de primul nivel.

SERIA MONUMENT VALLY

Inca in jocurile fara lupta, Monument Valley este unul dintre cele mai bune jocuri de puzzle de pe mobil. Obiectivul jocului este de a muta mica Ida de la punct la punct pe niveluri inspirate de operele lui Maurits Cornelis Escher.

Picturi cu forme geometrice imposibile si care se schimba in functie de perspectiva. Un joc inteligent, relaxant si de o mare frumusete. Jocul a avut o continuare la fel de reusita, Monument Valley 2, care este foarte captivant la randul sau.

SERIA ROOM

Esti blocat intr-un tren timp de doua ore fara sa stii ce sa faci? Deci, incepeti Camera, fie ca este primul, al doilea sau ultimul episod, nu conteaza, este posibil sa le faceti separat, fara a fi facut celelalte nivele anterior.

Principiul este intotdeauna acelasi: blocat in camere diferite ale unui conac intunecat, jucatorul trebuie sa gaseasca o cale de iesire prin observarea diferitelor obiecte care sunt acolo. Puzzle-urile sunt intotdeauna incredibil de logice, grafica este sublima si totul este inconjurat de o poveste intriganta. Un clasical aplicatiilor de pe mobil.

SERIA REIGNS

– Regele este mort, traieste regina! “. Reigns: Majestatea Sa este continuarea Reigns, un joc de carti narativ care te pune in pielea unui monarh. In fiecare an, va confruntati cu o dilema si decizia dvs. va fi motivul vietii si prosperitatii regatului vostru, sau de ce nu … moartea voastra.

Vei reveni rapid si vei glisa degetul spre dreapta sau spre stanga pentru a vedea cati ani poti detine la putere. Ambele titluri din serie sunt povesti de succes la fel de recomandate.

TIMBLEWEED PARK

Ati experimentat epoca de aur a jocurilor de aventura Point & Click la inceputul anilor 1990? Ron Gilbert, scenaristul Zilei tentaculului sau Secretul insulei maimutelor, a vrut sa revina la el creand Thimbleweed Park.

Acest joc incorporeaza tot ceea ce a facut calitatea jocurilor vremii: controlul mai multor personaje, dialoguri nebunesti, puzzle-uri si un stil grafic recunoscut intre o mie, toate cu un umor foarte prezent si referinte la cultura populara din belsug.

Daca nu gasiti ceea ce cautati in acest clasament al celor mai bune jocuri MOBILE pentru Android si IOS, acesta poate fi in celelalte game de jocuri tematice si in selectia noastra dintre cele mai bune jocuri gratuite.

0 Shares
You May Also Like