Descopera informatii despre originea bradului de Craciun si momentul potrivit pentru a-l impodobi

Descopera informatii despre originea bradului de Craciun si momentul potrivit pentru a-l impodobi

0 Shares
0
0
0

Craciunul este una dintre cele mai vechi festivitatile din lume care si astazi inca se sarbatoreste si una dintre cele mai importante sarbatori ale anului. Cu multi ani in urma, in noaptea dintre  24 si 25 decembrie oamenii au inceput sa sarbatoreasca nasterea copilului lui Dumnezeu, care a fost botezat cu numele lui Isus din Nazaret, totusi, data exacta a nasterii lui Isus a devenit unul dintre misterele cele mai studiata de istorici in toti acesti ani.

Dar abia in anul 379 d.Hr. s-a nascut data oficiala a nasterii lui Isus , devenind sezonul sarbatorilor, sinonim cu darurile, dragostea, pacea, unirea familiei si magia spirituala care ramane in oameni atat de mult timp.

Originea pomului de Craciun sau a bradului

In sezonul de Craciun este o traditie obisnuita sa decorezi casa cu un pin sau brad de Craciun. Primul pom de Craciun a luat nastere in anul 1605 in Germania, atunci cand un evanghelist neamt a inlocuit Ash Perrene sau Pomul vietii cu un brad. Acest evanghelist a asezat mere reprezentand pacatul original si lumanari pentru a semnifica lumina lui Iisus Hristos. Asa a inceput totul cu mult timp in urma.

In prezent, bradul este simbolul care reprezinta cel mai mult Craciunul si sunt plasate globuri sau sfere care simbolizeaza darurile pe care Dumnezeu le-a dat umanitatii, iar luminile reprezinta speranta pe care Isus a sadit-o in inimile oamenilor, iar steaua din varful pomului de Craciun se refera la steaua Betleemului . 

Cand este impodobit pomul de Craciun?

Nu se stie cu siguranta cand ar trebui oamenii sa impodobeasca bradul de Craciun , deoarece fiecare familie ia aceasta decizie prin liberul arbitru. Conform celor stipulate in religia catolica, pe data de 1 decembrie este momentul potrivit, deoarece este inceputul acestor festivitati traditionale. 

Pe de alta parte, exista oameni care au obiceiul de a-l plasa pe 8 decembrie, deoarece este comemorat in ziua Imaculatei Conceptii a Sfintei Fecioare Maria. 

Cu toate acestea, dorinta ca festivitatile de Craciun sa vina cat mai curand ii face pe multi sa  intampine aceasta perioada inainte de luna decembrie. Acesta este un simbol foarte reprezentativ al Craciunului si de aceea se spune ca fiecare persoana il plaseaza in ziua in care spiritul Craciunului le atinge inima.

Merita sa cumperi un brad de Craciun artificial modern?

Da, chiar merita! Este o investitie grozava pe care o vei face, atata timp cat bradul este artificial si de calitate, caci da, cel mai sigur lucru este ca va rezista in timp si te vei bucura de el multe alte Craciunuri. Poti gasi informatii detaliate despre modelele de brazi artificiali disponibili pe site-ul  BraziCraciun.net, astfel incat sa ai garantia unei alegeri constiente.

Un alt motiv pentru care merita este ca iti impartasesti acea energie pozitiva pe care ne-o aduce Craciunul atunci cand puneti impreuna Pomul de Craciun cu copiii, nepotii, familia si prietenii. In magazinul nostru online avem multe varietati de pin de Craciun de toate dimensiunile, modelele, culorile si cel mai important, ieftin si cu o calitate care va dura mult timp.

0 Shares
You May Also Like