Corfu este destinatia ta perfecta ce implica arta si istorie, precum si plaja si distractie

Corfu este destinatia ta perfecta ce implica arta si istorie, precum si plaja si distractie

0 Shares
0
0
0

Grecia este o adevarata bijuterie pentru orice tip de vacanta. Aici poti descoperi plaje frumoase, peisaje care te impresioneaza, distractie si arta. O sa poti sa te bucuri de toate acestea daca apelezi la serviciile MyPal.Travel.

Pe site vei descoperi oferte speciale si sejururi care te vor incanta. Una dintre optiunile populare este oferta pachet vacanta cu avionul in Corfu. Aceasta este perfecta atat pentru calatoriile de familie, cat si pentru cei care prefera distractia de noapte, plina de dans si muzica live. Iata de ce poti alege Corfu drept destinatie de vacanta:

  1. Alege Corfu pentru mostenirea sa istorica

Corfu este o combinatie perfecta intre o vacanta care implica istorie si arta, si distractie si relaxare. Asadar, poti vedea influentele pe care le-au avut poparele care au lasat o urma in constructia oraselor din Corfu.

Corfu Town este capitala insulei si este cel mai cunoscut oras din zona. El are o arhitectura specifica si care iese in evidenta prin influentele italiene (venetiene), britanice si franceze. Aici s-a deschis prima Filarmonica si prima Scoala de Arte Frumoase.

  • Plajele sunt impresionante

Plajele din Corfu sunt foarte frumoase, impresionante prin aspectul natural, salbatic. O sa poti sa te bucuri de plaje amenajate care au toate conditiile si care iti ofera confort din toate punctele de vedere. De asemenea, o sa poti sa servesti bauturi exotice si o sa te bucuri de timpul petrecut in apa.

Valurile pot sa fie mari in anumite perioade ale anului. Temperaturile sunt inalte de-a lungul lunilor mai si pana in octombrie. De aceea poti vizita Corfu in multe luni din an. In perioada iernii poti sa faci o vacanta in care te vei bucura de isotria oraselor si de partea artistica.

  • Poti avea intimitate si zone exotice, ascunse, in golfuri

Corfu iti ofera si zone intime si speciale. Descopera golfurile si grotele pe care le are de oferit zona. O sa poti sa ramai cu amintiri deosebite, pe care o sa le pretuiesti.

  • Daca preferi distractia, cluburile de noapte iti stau la dispozitie

Daca vrei sa te distrezi intreaga noapte, atunci poti sa te duci in zonele in care se pune accent pe o astfel de relaxare. Exista zone dedicate distractiei de noapte, in care cluburile sunt deschise intreg sezonul.

  • Mancarea si experienta cluburilor cu muzica live sunt oricand un punct de atractie al zonei

Daca vii cu familia sau daca esti inconjurat de prieteni, poti sa te bucuri de mancare si de o experienta culinara intensa. O sa descoperi multe preparate cu peste si fructe de mare, precum si alte tipuri de mancare specifica zonei. Gustul este placut si o sa te indragostesti de specificul grecesc cu ierburi mediteraneene.

MyPal.Travel este alaturi de tine pentru a te ajuta sa iti construiesti vacantele dorite si iti ofera variante pentru calatorii cu avionul in Corfu, insula spectaculoasa din Grecia. O sa ai avion direct si o sa economisesti mult timp pe care l-ai fi petrecut in deplasare.

0 Shares
You May Also Like