Cele mai bune accesorii pentru telefoane la un service GSM bucuresti

0 Shares
0
0
0

Atunci cand iti cumperi un nou telefon, tinzi sa ai mai mare grija de el, pentru a nu-l scapa, a nu-l zgaria, a nu-l strica, pentru ca ar inseamna sa il duci la reparat, adica sa cheltuiesti o alta suma mare de bani. Unele telefoane sunt mai fragile si in cazul unei cazaturi sansele sunt destul de mari sa se sparga.

De aceea, fiecare telefon ar trebui sa aiba cateva accesorii foarte importante de protectie, iar pe langa acestea mai sunt cateva de incarcare. Daca nu sti care sunt acestea si vrei sa afli, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Incarcatorul se poate considera ca fiind cel mai important accesoriu si vine la pachet cu telefonul. Aceasta importanta este data de faptul ca fara el telefonul ar functiona o zi sau 2, in functie de capacitate bateriei, dupa care nu s-ar mai putea folosi daca nu se va incarca.

Daca se va intampla vreodata sa ti se strice incarcatorul, fie il duci la reparat, fie iti cumperi altul. Unele modele mai noi de telefoane au functia de incarcare wireless, dar pentru a beneficia de aceasta functie ai nevoie de un suport care trebuie cumparat separat.

Folia de protectie este foarte importanta si este bine daca se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului.

Daca tocmai ti-ai cumparat un Samsung Galaxy J2 2015, sa presupunem si l-ai scapat pe o suprafata dura si nu ai avut folie de protectie la el, sansele sunt foarte mari sa fie necesara o schimbare a sticlei la Samsung Galaxy J2 2015 la un service, ceea ce te va costa o sua destul de mare de bani.

Husa de protectie este si ea foarte importanta si se recomanda a se cumpara deodata cu folia de protectie. Ea mai are rolul si de a infrumuseta telefonul si se gaseste intr-o gama larga de modele, de culori, cu diferite imprimeuri, cu flori, cu peisaje, cu animale, cu sclipici si poate fi de spate de silicon sau de tip carte care protejeaza intregul telefon.

Bateria externa este foarte utila, mai ales atunci cand nu esti acasa si bateria telefonului este pe cale sa se descarce, tu ai in continuare mare nevoie de telefon si nu te afli langa o priza pentru a-l incarca. Ei bine, in aceasta situatie, bateria externa te va salva si ai nevoie doar de un cablu.

Incarcatorul auto este si el util cand esti in masina si folosesti GPS sau asculti muzica prin intermediul telefonului, doar ca este mai lenta incarcarea.

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile de mai sus, este indicat sa mergi cat mai repede sa le cumperi pentru ca telefonului tau sa i se asigure o protectie maxima si o continua functionare prin incarcare.

0 Shares
You May Also Like